Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Niet alleen rellen maar ook winter in Amerika

check ook eens

16 Reacties

 1. vanDam schreef:

  Voor de mensen met Facebook.
  De zomer voorbereidingen zijn in volle gang in Zwitserland 🙂
  https://www.facebook.com/watch/?v=295936601798840
  Bron: FB Bergbahnen Sörenberg

 2. Jeroen amsterdam schreef:

  Mochten de grenzen straks open gaan, wie weet hoe het zit met reizen per auto? Zijn er dan nog restricties betreffende aantal personen in een auto?

  • Mark (Breda) schreef:

   Als je uit hetzelfde gezin komt geen beperking lijkt me. Tenminste….je moet je natuurlijk aan aantal stoelen houden in je auto.

   Als je met meerdere bent is het afhankelijk wat de algemene restricties zijn in een land.

 3. vanDam schreef:

  Sölden
  [img]https://vcdn.bergfex.at/webcams/archive.new/downsized/1/7101/2020/06/11/7101_2020-06-11_0645_05a43fee90deec13.jpg[/img]

  Ischgl
  [img]https://vcdn.bergfex.at/webcams/archive.new/downsized/8/1588/2020/06/11/1588_2020-06-11_0715_ea877d3a16b4bc41.jpg[/img]

 4. Conure schreef:

  Interessante meteorologische situatie vandaag en morgen. De modellen weten er niet echt raad mee. Hirlam laat vanavond vooral in zuidwest België veel onweersactiviteit zien terwijl Harmonie dit wat meer noordelijk projecteert, zuid west Nederland zo tot ongeveer Amsterdam. Morgen geeft Hirlam wederom zuidwest Nederland en grotendeels België de grootste kansen terwijl Harmonie alleen het noordoosten van Nederland wat buien geeft. EC volgt in grote lijnen het Hirlam model terwijl GFS vandaag Harmonie en morgen Hirlam in grote lijnen volgt.

  Nowcasten gaat het dus worden, altijd spannend en leuk!

 5. Remko schreef:

  Ik moet zeggen dat het qua temperatuur best meevalt. Het drukkende is er niet, nu 22 graden in Zutphen en een matige oostenwind die een beetje fris aanvoelt. Benieuwd wanneer het echt heet wordt, zoals verwacht, en of die pittige buien komen.

 6. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Hier op voorne putten een geweldig mooie bui met veel regen en onweersklappen ! Heerlijk voor de natuur

 7. Mark (Breda) schreef:

  In Breda veel regen en wat bliksem en gerommel op afstand. Meer biet gehad helaas. Morgen beter hoop ik.

  • Conure schreef:

   Hier in Katwijk gigantisch veel hoogteontladingen maar geen echte inslagen. Prima voor mij want dat scheelt weer een paar kids in bed. Qua modellen zat Harmonie er geweldig goed op. Voor vandaag zijn de modellen redelijk eensgezind. Eigenlijk maakt alleen het uiterste noordoosten van Nl kans op buien. Het zal er om hangen of ze uberhaupt de grens over komen. Net in Duitsland gaat het wel tekeer, daar wordt tot morgenacht meer dan 100mm verwacht. Voor de Benelux dus een mooie zomerdag, geniet er van!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.