Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Nederland beleeft koudste septemberochtend sinds 1971

check ook eens

14 Reacties

 1. Matthijs (sliedrecht) schreef:

  Dat is ff super zeg. Gewoon 2 berichten hopelijk word komende winter zo bar dat we 2 berichten per dag nodig hebben..

 2. Tom schreef:

  Word het dan morgen zo slecht @Leo dacht enkele buien. Moet buiten werken

 3. Martijn sonnenberg schreef:

  leuk bericht @Leo! (en ook @Hajo eerder vandaag 😉 ).
  Het valt me op dat het noordelijk halfrond snel de winter modus ingaat. Vanwege (boeren)familie in Alberta volg ik het weer daar, er zit nu eindelijk wat verbetering in de te koude (en natte) situatie in de kaarten daar, maar dat geeft dan weer snelle uitbreiding van de kou in Rusland. Beide grote landen van het noordelijk halfrond zijn rond half oktober zoals de voorspellingen nu liggen stevig afgekoeld (en voor 50%+ bedekt met sneeuw!). Lijkt me een mooie basis voor een koude, hopelijk sneeuwrijke winter. de Alpen volgen meestal pas eind oktober/half november, dat is vroeg zat, en als wij dan mee kunnen doen… *droom*
  Zonder de discussie aan te wakkeren, begint dit beeld zich toch op te dringen als dat de ‘global warming’ niet zo’n vaart loopt. Je zou juist verwachten dat de hitte zich makkelijker laat vasthouden.

 4. CArl schreef:

  Laat die berichten maar komen, altijd leuk.
  Morgen webcams kijken mmm…

 5. Mark (breda) schreef:

  De winter komt er echt aan. Ik kan het al ruiken. Vanochtend fris buiten. Lekker raampjes krabben. Mistflarden met zon er tussendoor. Prachtig.

 6. Jorne schreef:

  Geniet mee!

 7. Hans schreef:

  Terwijl het steeds op veel meer plaatsen sneeuwt in de Alpen:
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/1050_hd.jpg[/img]

  valt in Canada en USA de kou binnen (ruim vorige week al gemeld):
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/gfsna-9-180.png[/img]

  en kunnen de LL zich opmaken voor de herfst:
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/naamlooswind.png[/img]

  • Martijn sonnenberg schreef:

   die stormdepressie heb ik ook in GFS voorbij zien komen @Hans! In Gem en EC gaat hij ‘onderlangs’ (via Belgie/noord-frankrijk) en diept hij niet heel erg uit. Ben Benieuwd. Daarna is er de suggestie van een hoge druk bolwerk boven europa, lijkt me prima voor nu, mooi weer, niet te nat. Wat merkwaardig is dat de lang termijn run van GFS de kou eigenlijk nergens laat handhaven (vorige runs was of Canada, of Rusland de ‘sjaak’, nu beiden niet echt, buiten het gebied ten oosten van de oeral) en lijkt het hele noordelijk halfrond in de hoofdrun op te warmen ?

   • Hans schreef:

    Ik verwacht ” onderlangs” in december Martijn 😉 dat zou beter uitkomen. Gezien vorig weekend, storm viel mee, eerst maar even afwachten wat de koers gaat doen. En idd, lijkt een Euroknaller te worden. Is pas 1 oktober. Rustig “opwarmen” en dan in november “glijdend” de winter in……

  • Jarno schreef:

   Hahaha grappig en het was zaterdag prachtig weer!! En het zou misschien nog wel eens zomer kunnen worden deze komende week 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.