Val d'anniviers - Zinal Grimentz comp 4
Zoals een aantal van jullie via Facebook hebben kunnen volgen, waren we dit weekend te gast bij onze partner in het prachtige Val d’Anniviers. Na een klein voorproefje vorig seizoen, toen in november het skigebied van Zinal al als een van de weinige gebieden in de Alpen al open was, hebben we nu het volledige arsenaal aan skigebieden ‘uitgekamd’. Vanaf morgen volgt een driedelige reeks verslagen over de unieke gebieden van dit dal, beschreven aan de hand van onze eigen ervaringen van de afgelopen dagen.
Val d'anniviers - Zinal Grimentz comp 8
Daarnaast ga ik ook nog eens kijken wat voor foto’s er twee dagen terug allemaal zijn ingezonden naar aanleiding van mijn oproep op Facebook. Het flesje wijn is in huis, nu nog kijken of er iemand is die er recht op heeft. Voor nu nog één laatste plaat, meer volgt. Slaap lekker.
Val d'anniviers - Zinal Grimentz comp 12


Finn

Finn Brouwers (23 jaar) reageerde veelvuldig op Hajo's vorige platform toen hij als 17-jarige snowboarder op het VWO zat. Hajo viel op hoe veel kijk hij op meteorologie had. Hajo en Finn spraken af en Finn werd vaste invalkracht. Finn startte een studie tot beroepsvlieger aan de KLS en had steeds minder tijd. Inmiddels is Finn ruim een jaar afgestudeerd en vliegt hij vanaf Schiphol naar vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa. Daarnaast vind je Finn nog altijd op WSWM om Hajo bij te staan tijdens de drukke momenten in het winterseizoen!

3 reacties

Gesloten voor reacties.