Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Nachtskiën in Obertauern

check ook eens

2 Reacties

  1. Michel van den Born schreef:

    In 2010, 2011 en 2012 in Obertauern op skivakantie geweest. We verbleven in Hotel Austria dat direct naast de Edelweissbahn ligt.
    Het avondskien is echt geweldig daar! Rondom het hotel is van alles te beleven qua muziek, buitenbar en vertier. Echt een aanrader maar dat is Obertauern sowieso!!!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.