regen3001

Dit is de waarschuwing. Vooral het Europese weermodel geeft hem af. Maar het Amerikaanse model ziet de dreiging ook. Tja als het hard gaat waaien is het nooit ondenkbaar dat er een portie zachtere lucht wordt “ingevouwen” zoals je een folder insteekt als je een krantenwijk hebt. Hierboven zie je dat. Het zou weer zo’n moment zijn met eerst veel regen dan overgaand in sneeuw. We hebben ze eerder gezien dit seizoen. Nog lang geen zekerheid hierover. Duimen dus maar!

montafon2 montafon1

De groeten van Cor Tervoort uit het Montafon! Wat een dag zeg!

Ik ben behoorlijk gesloopt vanavond en laat het graag aan jullie over. Geniet nog even van mijn video die nog geen regensignaal had opgepikt…. blijf maar gewoon in die mood totdat Fréderic morgeochtend meer duidelijkheid verschaft. Lijkt me een 50/50 situatie momenteel….   Spannende tijden!

 


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

75 reacties

Gesloten voor reacties.