Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

Val d'anniviers
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur en de cultuur in deze Zwitserse parel

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Ontdek de Alpen in al hun facetten.

Na volle week regen (sneeuw vanaf 1000m) droge start november

check ook eens

6 Reacties

 1. Conure schreef:

  “Kijken we naar de Lage Landen zien we gelukkig ook alweer een volgende droge periode komen.”

  Die zie ik zo niet terug in de pluim die is geplaatst. Tot en met de 27e dagelijks kans op neerslag en daarna ook, of heb jij een glazen bol die nog verder kan kijken 😉

 2. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Hajo, het ensemble van EC voor de Lage Landen is van gisteren. Volgens de nieuwste uitvoer is het in de periode van 25 tot en met 27 oktober droog en zonnig.
  Daarna grote kans op voortzetting van het droge weer in de Lage Landen.

  In de Alpen vanaf 25 oktober terugkeer naar Goldener Oktober. Een aantal dagen 16 graden op 1200 meter hoogte. Praktisch windstil en veel zon in de Alpen!

 3. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Sneeuw vanaf 1000 meter?
  Hajo, deze sneeuw zal weinig voorstellen. In de Alpen zal de meeste sneeuw boven de 1400 meter vallen. Zondag is tijdelijk sneeuwval vanaf 1200 meter mogelijk.

 4. carl schreef:

  Mooie ontwikkeling op het einde, wel nog ver weg en onbetrouwbaar. Maar altijd leuke zo’n kaarten

  • Martijn sonnenberg schreef:

   De kaarten ‘ op termijn’ neigen steeds meer naar hoge druk net westelijk van Portugal . Iets verder westelijk, dus het klassieke azorenhoog en dan ligt alles ‘ goed’ voor de winter. Ik heb er wel vertrouwen in moet ik zeggen

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.