Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Na vandaag meest Kaiserwetter en dan uitzien naar witte donderdag met onzeker vervolg

check ook eens

19 Reacties

 1. Nic schreef:

  Betekend dit vanaf de 26e kans op regen tot op grote hoogte?

  • Leo schreef:

   Uh, ja, in deze GFS run wel ja. Maar ik ging er bewust niet te ver op in omdat het nog ver weg is en (nog?) niet het meest voor de hand liggende scenario.

 2. Frederic schreef:

  opvallend: de koudebel die nu boven Alpen hangt en later naar westen doorschuift, wordt boven de oceaan terug geactiveerd en terug richting Middellandse Zee gestuurd.
  Begin volgende week dus nog eens dikke sneeuw aan westelijke Zuidkant mogelijk.

  • SnowMil schreef:

   Bedankt voor de mooie berichtgeving allen weer!
   Waar zie je dat begin volgende week dikke sneeuw tegen westelijke Zuidkant wordt geworpen? Blijkt niet echt uit de modellen, of zien alle weersites iets over het hoofd? 😉

 3. Frederic schreef:

  in Prato Nevoso (zuidelijke westelijke zuidkant) nu dikke sneeuw:

  • Sjors schreef:

   Ligt hier nog geen 40 km vandaan, hemelsbreed. Hier in Isola 2000 nog steeds heel fijne motsneeuw; in 14 uur aangegroeid tot 2 cm. @Frederic,
   komt het nog deze kant op ? Het is wel heel koud; veel wind en -6 gr. Zag net op het nieuws dat de Ardeche de hoofdprijs heeft gekregen tot nu toe ; 50 cm+ boven de 1000 m. In de Mercantour sneeuwvalgrens nog steeds op 700 m, heel bijzonder.

 4. Martijn sonnenberg schreef:

  In tirol is het inmiddels open aan het trekken, maar met -7 op 2100 meter en windsnelheden tussen 45-55 km/h (6-7 beaufort) kan ik het nog niet echt aangenaam en kaiserwetter noemen. De pistes zijn prima overigens!

 5. Roy schreef:

  Korte updat uit La Rosiere: Accumulatie tot nu toe enkele cm (verwaaide) sneeuw. Door de snoeiharde wind vermengd met lichte sneeuw zowat bevroren boven aangekomen om vervolgens met plusminus 2 km per uur af te dalen! Soms sta je stil zo hard was de wind! Na 1 piste direct gestopt en wordt het de rest van de dag een beetje relaxen 🙂

 6. Hans schreef:

  Wanneer zal Passo Dello Stelvio opengaan?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.