Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Knal moeiteloos de bergen op met een e-bike.

Na nachtvorst in LL schitterende skidag om te trainen voor morgen

check ook eens

8 Reacties

 1. Robbie schreef:

  De Gardenissima staat al een tijdje op mijn bucket list om eens te proberen, ik heb dat ding al zo vaak naar beneden geskied dat ik benieuwd ben hoe het is om daar naar beneden te vliegen in volle vaart zonder echt te remmen. Enige waar ik tegenop zie is dat als je niet als eerste het eerste stuk aflegt is dat je dan continu in de vuile sneeuw bezig bent, hoeft niet erg te zijn, maar is wel iets om rekening mee te houden.

 2. Hans schreef:

  Succes Hajo en vergeet niet te genieten

 3. Roland Bodegraven schreef:

  Ook maar eens de witte ring doen met wswm. Zeker omdat je ook de weisse rausch gaat doen. 🙂

 4. Frederic schreef:

  Hup hup. Wij net vertrokken voor weekje Les Orres!

 5. Asten (Harmelen) schreef:

  Graag de luchtdrukverdeling zoals deze de laatste runs wordt berekend voor de komende tijd ‘copy pasten’ naar januari/februari 2019
  Winter gegarandeerd !
  Maar nu genieten van dit fantastische weer óf… zoals de heer Kaptein dit noemt:
  De never ending LL herfst 😉

  • Asten (Harmelen) schreef:

   GFS hoofdrun gaat medio april voor een lekkere strakke noordelijke stroming. Max temperaturen dan weer onder de 10 graden (LL) en dikke sneeuwval in de Alpen. Vooralsnog boven de 800/1.000 meter…..

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.