Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Val d'anniviers
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur en de cultuur in deze Zwitserse parel

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

Val d'anniviers
Lees verder >

Vakanties vol avontuur wachten op jou!

Ontdek de Alpen in al hun facetten.

Na Italië nu ook Franse bergen sneeuw en meer onderweg

check ook eens

12 Reacties

 1. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Hahaha… Humor, speciaal voor de lezers die in de winter 2016 – 2017 gaan klagen over meteofictie…

 2. Jack schreef:

  De hele mooie omslagfoto op facebook laat de sneeuwgrens in Kleinwalsertal zien op 26 oktober 2016. Hopen dat het uitkomt 🙂

 3. Martijn sonnenberg schreef:

  In het oosten erg koud, de pool ‘te warm’ (slechts -10 of zo?)… Dus de pool vriest behoorlijk, maar minder dan het langjarige gemiddelde ( kan me voorstellen dat we dat niet direct gaan merken hier) en rusland wordt alvast een vrieskist… Lijkt me prima toch als voorbereiding voor de winter? Hoe meer km2 er lang koud zijn, hoe meer kans dat wij daar ook iets van meepikken

 4. Martijn sonnenberg schreef:

  En de huidige koele periode heeft in de alpen neem ik aan de bodem ook al wat zomerwarmte kwijt doen raken, of is dat een gekke gedachte?

 5. Allie schreef:

  Hajo op televisie. JaJa. Ik ben benieuwd

 6. Matthijs schreef:

  idd Hajo op tv… wel grappig de verschillen, maar ook irritant het kinderachtige provoceren, vooral van dat jongetje met die donkere tanden. En de meisjes zijn nogal vermoeiend. Hajo gaje hier binnenkort nog je belevenissen/bevindingen beschrijven?

  • Allie schreef:

   Gehersenspoeld door de milieu maffia. En al het afval op een berg gooien zodat we erop kunnen skiën. Prikkelende opmerkingen van Hajo ☺

 7. Maxski schreef:

  Is er een reden waarom er weinig berichten van Frederic en Leo verschijnen?

  • Jack schreef:

   Die hebben ook een fulltime baan en op dit moment is er niet echt veel loos in de LL en een groot deel van Europa. Los van de sneeuw in de Alpen dan, maar daar heeft Hajo al over bericht.

   • Frederic schreef:

    Zo is dat idd. Herfstperiode is bij mij sowieso altijd de drukste periode van het jaar (op werkgebied dan), maar ongetwijfeld komen er de komende weken wel weer een aantal berichten van ons.

 8. Jeroen de Slegte(Bergschenhoek) schreef:

  Prachtige plaat van vanmorgen Langfluh Saas Fee.
  http://panocam.skiline.cc/saas-fee/laengfluh

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.