Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Na hoogtepunt schaapscheerderskou nog geen standvastig zomerweer maar biedt Zevenslapersdag kansen?

check ook eens

20 Reacties

 1. Ab schreef:

  @Leo, de 2,5mm is wel al overschreden vooral lokaal 😉

 2. Ab schreef:

  En EC gemiddelde kruipt naar de 25gr eind juni/begin juli voor midden NL 🙂 Wel nog altijd die grote spreiding en onzekerheid omtrent de mogelijke zomerwarmmte!! En idd @Leo wat je zegt er ff voor (y)

 3. Roland Bodegraven schreef:

  Bodegraven plenst het ook aardig

 4. danisnow schreef:

  Goedemorgen Leo, ik zag vanochtend op een webcam in Les Deux Alpes in het dal enorme zandhopen liggen tegen de steile dalhelling. Komt er daar eindelijk een nieuwe eenvoudige piste bij terug naar het dorp? Daar hoor ik altijd veel mensen over klagen, omdat er vaak alleen een zwarte piste open is. Weet iemand daar iets vanaf?

 5. Remko schreef:

  Hier in Zutphen plenst het nu, half een . Ik wil er nog een wijsheid uit de overlevering aan toevoegen. Het weer op de langste dag houdt zes weken stand met hier en daar een positieve uitschieter. Net zoals op pismargriet, zes weken verdriet. En dat is rond 20 juli dacht ik. kortom, als dit bewaarheid wordt, kunnen we de zomer op onze buik schrijven.

 6. Siem schreef:

  Leo,nog gefeliciteerd, heb je je verjaardag eerder gevierd ? 😉

 7. Erg mooi bericht weer @Leo !
  Vooruitzichten lijken niet zo erg slecht als je ‘t mij vraagt. Maar een keer flink regenen zou absoluut geen kwaad kunnen, integendeel zelfs want alles staat werkelijk kurkdroog.
  Heb alvast een waterschaal gezet zodat vogels kunnen drinken en een badje nemen indien gewenst.
  En ze maken er graag gebruik van. 🙂

 8. Vandaag de langste dag en vanaf morgen gaan weer aftellen naar de kortste dag en dus de winter…. Ik ben benieuwd wanneer de Herfst omslaat in een beetje winter. Ik blijf verkondigen dat we 1 jaargetijde hebben en dat is Herfst…met wat afwijkingen naar boven en beneden. Hopelijk wordt het nog wat in juli maar ….we zullen zien

 9. Spyfromthesky schreef:

  De ene dag is de andere dag niet. Vanmorgen vroeg maar weer een hardlooprondje gedaan. Tjonge wat ging dat lekker. En dat kwam alleen omdat dit een ideaal weertype voor mij is.

  Leuk is om te ontdekken dat er eigenlijk al vroeg veel meer sporters zijn. Dan moet ik er wel bij toevoegen dat dit richting de winter dan snel minder wordt.

  Zo herken je de mensen wel van gezicht.

  O ja, we gaan al weer korten na vandaag. Dat al bijna ijsstof tot nadenken. Maar bij een korte warme zomer, dan zal het eerder een ijsje verorberen zijn.

  Morgen zal het geen dag zijn van warmte records. Maar de reeks van vandaag tot en met dinsdag/woensdag, komt dat niet in aanmerking voor een opmerkelijk koele periode!?

  Spyfromthesky (Arnold)

  • Siem schreef:

   Zoiezo is het vandaag niet opmerkelijk koel, ik weet niet waar je die wijsheid vandaan haalt, komende dagen onder het gemiddelde maar niet extreem.

   Groet

 10. Mark (breda) schreef:

  Bedankt Leo…..ik ga duimen dat die ruime 30 graden geen waarheid wordt. Afschuwelijk.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.