De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Na enorme bak regen nu hoog water alom en toch meevaller?

check ook eens

12 Reacties

 1. Stefan Kaptein schreef:

  En eindelijk is het droog in Brixen im Thale. Gisteren om 14:00 uur is het begonnen met regenen. Nu om 21:30 uur is het droog. De piste bij de camping is één groot water basin. Ik moet nog zien of de sneeuw gaat komen die voorspeld wordt. Ben bang dat het tegen gaat vallen, maar ik laat me verrassen. Morgen ochtend helaas weer naar huis om over 10 dagen weer terug te komen voor de krokus vakantie.

 2. Jorne schreef:

  Hoopvolle kaarten alweer voor volgende week, hier het ec!
  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1580765063.png[/img]

 3. vanDam schreef:

  Hier in Fiss ook nog steeds regen in het dal, vandaag alleen boven de 2100 meter sneeuw. Volgens de webcams is de temp op 2100 meter op het moment nog steeds plus 2.5 graden.
  Hopelijk morgen ochtend wakker worden met verse sneeuw.

 4. Bart (Amsterdam) schreef:

  Hmm… ik zie dat in Vorarlberg de temperatuur vanavond nog steeds oploopt, actueel +5 op 1800 meter… Nou ja, morgenochtend zal het anders zijn. Ben benieuwd, ik zit er over 2 weken, het kan nog alle kanten op, dank voor de updates!
  http://apps.vorarlberg.at/lawinenmessstellen/messstelle.asp?ort=diedamskopf

 5. Margriet Slager schreef:

  Het was een drama hier vandaag! Hele dag regen en dikke plassen op de piste. Nee daar helpt zelfs een waterpak niet tegen Hajo. Nu hier op 1400 meter 6 graden plus. Warmer dan vanmiddag!

 6. Erwin schreef:

  Wat betreft de stormkansen in de LL: EC 12u berekent zowel op 10 als 12 februari forse windvelden. GFS 18 u oper legt het zwaartepunt op 12-2. Ver weg nog. Kan serieus wat worden maar ook letterlijk een storm in glas water blijken. We gaan dit volgen!

 7. Nico schreef:

  Vandaag in valloire tegenvallende sneeuwhoeveelheden max in het dal 5cm nu rond 21u30 of komt er nog veel bij?? Ook enorm veel wind vele liften gesloten vandaag hopelijk morgen beter!!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.