Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Morgenavond stevige buien in NO-Nederland?

check ook eens

11 Reacties

 1. Roland Zwammerdam schreef:

  Kan iemand al wat zeggen voor mijn overtoch naar Engeland en weer terug van donderdag t/m zondag. We gaan vanaf Neeltje Jans waarschijnlijk naar Harwich.

  • Frederic schreef:

   Donderdag wordt sowieso geen prettige dag @Roland.
   Veel tegenwind uit het westen met regenbuien. De beste dag wordt zaterdag. Morgen meer details in het weerbericht.

  • Roland Zwammerdam schreef:

   Hey Frederic, bedankt! Ik wacht het af. Zag net idd op windfinder iets van windkracht 6/7

 2. michel schreef:

  Als het woensdag tussen 7 en 5 maar droog is.

 3. Hajo schreef:


  Moet je zien hoeveel sneeuw er nog ligt in Sauerland. Perfect voorjaarsskiën daar op zo’n smalle strook. Is net een couloir in het hooggebergte. Zie ook dit album van Julian van 28 april. Wat een lol hebben zijn gehad in Winterberg zeg. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.522693351100447.1073741847.358966350806482&type=1

 4. Kirsten_dl schreef:

  Wat gaan het opvolgen wat het brengt, als fanatiek winter liefhebster kan ik huidige weer patroon toch best wel smaken hoor.
  De eerste wolken lopen nu langzaamaan mijn regio binnen; ik ga dadelijk een stevige fietstocht maken, ervan genieten voor het weeral omslaat.

  Zie ook nog dit mooie bericht van enkele dagen geleden @ Winterberg: ben sterk aan het overwegen om volgende editie tot ginds te rijden.

 5. Frederic schreef:

  Hier in Vlaams-Brabant is de hemel al redelijk gesluierd (cirrostratusbewolking) door de nadering van de hoogtetrog.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.