Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Morgen bagger lagere dalen maar in vrijdag een cadeautje

check ook eens

47 Reacties

 1. Remko schreef:

  Ik wens jou ook het allerbeste en een succesvol 2020, zakelijk en privé. Jij komt er wel bovenop. En de weerberichten gaan weer als vanouds al is het met een kleinere bezetting. Jammer dat jouw horrorwinter wegblijft. En laat de negatievelingen hier links liggen. Het weer kun jij niet beïnvloeden. Het is zoals het is. Wij willen allemaal winter, een witte Kerst etc. laten we het doen met wat we krijgen er is al ellende genoeg in de wereld.

  • Marco schreef:

   Hier sluit ik me volledig bij aan!

  • Koninks schreef:

   Iedereen fijne feestdagen. Ben het net je eens negatievelingen links laten liggen ook al kan ik het soms niet laten on te reageren.
   Waar ik het niet mee eens ben dat de weerberichten weer vanouds gaan het lijkt nog lang niet op wat het eerder was. Ook nooit een enkele reactie. Maar wie weet voor na de feestdagen verbetering.

 2. Hans schreef:

  Fijne Kerst Hajo!
  Hoop dat het eindelijk eens wit gaat worden én blijven op de Penning. Wel zo mooi voor het oog. Ja de SVG is wel een dingetje. Neerslag schijnt flink te gaan intensiveren dus wie weet daalt ie nog wat. Anders wordt het “verzuipen”. Modellen hebben het niet gemakkelijk met het bepalen van de SVG en de temperatuur. Zo ook vandaag in V.G. Temperatuur zat m.i. rond vriespunt. Oper zat er vandaag als enige met groot verschil het dichtst bij de exacte temperatuur…..

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/12/1577199453.png[/img]

 3. Jorne schreef:

  Voor alle jaloerse lezers, ik hoor bij jullie helaas… ik zit niet in Val Gardena, kreeg m door gestuurd van een goede vriend

 4. Jesse schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/12/1577203696.jpeg[/img] wat een mooie ochtend in Die Tauplitz!

 5. RichardB schreef:

  Alle fijne feestdagen hier in leogang al twee uur dikke sneeuw komt al een aardig laagje.

 6. Mark (Breda) schreef:

  Fijne dagen allemaal. Geniet van de kerst en daarna hopen op een sneeuwrijk en koud 2020.

  ‘Vorstelijke’ groet uit Breda!

 7. Allie schreef:

  Waar blijft Stefan? Nu wordt het wit in het dal en nu krijgen we geen update.

  • Stefan Kaptein schreef:

   Nou wil je een update……
   Vanmiddag werd het eindelijk wit in het dal van Brixen im Thale, maar de vreugde was van korte duur. Intussen alweer lange tijd warm water dat met bakken uit de lucht komt. Dus alles wat wit was is intussen weer groen gespoeld. Tevreden met deze update. Leuker kan ik het niet maken, wel makkelijker, herfst.

   • Martijn sonnenberg schreef:

    Balen. Enige voordeel van huidige weersituatie is dat ook de meest dramatische uitkomsten van de modellen in de fictie blijven en dat er geen stabiel weersbeeld is… ook de extreme warmte is vaak weer snel weg. Nou ja, fijne kerst en een wintertijd vervolg gewenst

    • Mark (Breda) schreef:

     Herfstweer dus. Geen kou geen warmte. 😉

     Kou komt wel. Even geduld. Weer laat zich niet plannen in onze vakanties. Maar ja….wij willen dat wel natuurlijk.

   • Allie schreef:

    Bedankt. Jammer. Maar volgens mij is het qua skiën niet verkeerd toch?

    • Stefan Kaptein schreef:

     Boven op de berg is het wel redelijk goed als je de omstandigheden bekijkt. Vandaag de pistes in Westendorf op geweest en boven de 1300 meter is er redelijk wat poeder bij gevallen, en er gaat gelukkig nog meer bij vallen. Nu alleen nog wat cosmetische sneeuw in het dal om het winter plaatje compleet te maken. Iets meer dan cosmetische sneeuw zal nog beter zijn, zodat de dalafdalingen ook geprepareerd kunnen worden, dus ik heb nog wel wat sneeuwwensen over. Mijn schep staat weer ongeduldig te wachten op dezelfde situatie als vorig jaar, waar er genoeg viel te scheppen.

 8. Koninks schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/12/1577220738.jpeg[/img]

 9. deepblue schreef:

  Vandaag in Nassfeld gaan skiën. Wat een mooi gebied is dat en de sneeuw was top! Heerlijk
  Schaatsen op de Weissensee gaat het nog niet worden, het ligt niet eens dicht aan de kleinere zijde.
  Wel mooi laagje sneeuw en het oog wil ook wat voor het winterse gevoel.
  Nu voor het derde jaar, eerste jaar teveel sneeuw (weinig ijsbaan). Tweede jaar praktisch geen sneeuw (wel ijsbaan). Nu beetje sneeuw (geen ijsbaan). Het is zoals het is. Van de vakantie genieten doen we toch wel in zo`n mooi land.
  Fijne kerst allen!

 10. Aart schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/12/1577227288.jpeg[/img]

  Het is een eind in de meteofiction, maar GEFS berekent voor 6-1-2020 de luchtdruk compleet van de kaart. Iets van 950 hPa. Kan iemand dat duiden?

 11. RichardB schreef:

  Goedemorgen in Leogang sneeuw in het dal toch een witte kerst. Alle een hele fijne kerstdag

 12. Robbie schreef:

  Ik kan beamen dat in val gardena de omstandigheden super zijn. Vannacht een halve cm in het dal, maar wakker worden met een zonnetje is ook wat waard

 13. Everlast schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/12/1577259959.jpeg[/img] Het gaat lekker los in Filzmoos

 14. Peter schreef:

  Wat gaat er mis hier in Ehrwald? Op 1100 meter stroomt het van de regen. Helemaal geen sneeuw

  • Leo schreef:

   Sneeuwgrens zou vanmiddag net genoeg moeten zakken. Wel gaat de meeste neerslag er dan wel langzaamaan uit maar ik ben toch benieuwd; keep us posted! NB klein beetje hogerop zal het ok zijn?

 15. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/12/1577261930.jpeg[/img] Gisterenavond een behoorlijk storm over riederalp gegaan! Veel sneeuw van de bomen, kerstboom vloog 10 meter verder…… vanochtend min 2 voelt koud aan door toch nog wel wat wind. Maar hoera zicht en zon. Top

 16. Jesse schreef:

  In Tauplitz (890m) sneeuw. Eindelijk, hoe lang gaan we dit volhouden..

 17. Leo schreef:

  Zo, mooie plaatjes om de dag mee te beginnen!! Fijne kerst allemaal!

 18. SpeedyC schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/12/1577264621.jpeg[/img]

 19. Remko schreef:

  Gelukkig Kerstfeest allemaal. Onzekerheid troef blijkbaar. KNMI geeft vanaf vrijdag geen echte temperaturen maar duidt op een onzekere ontwikkeling. Zie TT 704. Wat is er aan de hand? En als die stormdepressie ons gaat raken, gaan veel bomen sneuvelen en nog veel meer.

 20. marcelvdh schreef:

  hmmmm heerlijke live plaatjes weer. Beetje meegenieten hier in een, nu in ieder geval droog Alblasserdam. Voor de volgende Kerstactiviteit (gisteren al kerstavond met familie gevierd (ik heb een oostenrijkse moeder dus kerstavond is traditie) misschien nog lekker op de racefiets effe uitwaaien.
  Fijne kerst allemaal en hopelijk kom ik iemand van jullie nog tegen deze winter op het ijs hier in de Alblasserwaard… Is niet echt een kerstgedachte maar wel een lekkere…

 21. Remko schreef:

  Severe Wheather doet er nog een schepje bovenop. Januari en februari worden mild maar Amerika krijgt wel winter. Het blijft dus herfst. We moeten er blijkbaar aan wennen.

 22. marcelvdh schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/12/1577269172.jpeg[/img]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.