De sneeuw is gekomen in Zuid-Afrika en dus laten we naar de tweets daarover kijken!

https://twitter.com/Monique_PR_/status/1431615571955703810
https://twitter.com/TableMountainCa/status/1431513760762671104
https://twitter.com/espionage_za/status/1431598957365448704
https://twitter.com/StueyMax/status/1431326949499187204
https://twitter.com/Monique_PR_/status/1431579199391809537
https://twitter.com/gwangilsbuddy/status/1431573374581489667

Nog ff op een archiefkaart kijken waar de sneeuw vandaan kwam!

En gisteren postte ik een foto van vermoedelijk een neushoorn in een Hollandse dierentuin in de sneeuw. Maar het kan dus echt he! In 2018 is het gekiekt in Zuid-Afrika.

Fijne zondag!

PS Even verderop bij de stuwmeren van Kaprun is het winter geworden!

Categorieën: Wereldwijd

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

10 reacties

Carl · 29 augustus 2021 op 21:26

Winter komt dichter, vermoed dat het snel gaat winteren in de Alpen. De temperatuur in onze contreien blijft laag. Nu heel veel neerslag staat er niet op de agenda

kirsten_dl · 30 augustus 2021 op 16:56

Om effe verder te gaan op het antwoord van @Wim bij het vorige bericht:

“Zucht. Talloze mensen die niet hadden moeten sterven, of zwaar ziek worden hadden ze zich wél laten vaccineren.”

Ja zoals de Jos hé, een 96 jarige WZC bewoner uit Puurs die als eerste zijn twee bevrijdende Pf!zer gifspuiten toegediend kreeg omdat ie nog héél wat jaren van zijn vrijheid wou kunnen genieten en een beetje van zijn leven want dat was minder belangrijk, het was hem vooral om zijn vrijheid te doen.
Amper enkele weken later en de Jos ligt tussen de regenwormen op het kerkhof. Dood, overleden.

En wees nou maar mentaal en lichamelijk voorbereid op wat nog komen gaat want er gaan binnen 3-5 jaar miljoenen mensen overlijden ten gevolge van het experimentele vaccin.
Niet mijn woorden maar die van tig wetenschappers, experts, biologen, virologen, epidemiologen, etc. over de hele aardbol verspreid.

https://www.gva.be/cnt/dmf20210509_94302238

  perry · 31 augustus 2021 op 08:19

  Hi Kirsten,

  Ik heb in het vorige bericht gereageerd op Wim en ook nog een bericht gestuurd naar Hajo over dit item.
  We verwachten inderdaad problemen binnen nu en 5 jaar, dat heeft te maken dat we nu al in het lichaam verschijnselen zien van het ADE systeem, die we bij klassieke vaccins nog nooit gezien hebben. De kans dat bij een volgend virus immuun ontsnapping kan plaatsvinden is aanwezig. Wat de vaccin producenten zich niet gerealiseerd hebben is dat het door je bloed gestuurd wordt i.p.v. dat het in je spiercel blijft zitten en daar ontstaan de problemen. We zien dat het zich nestelt in je lymfoide organen (milt, zwezerik, bijnieren en lymfeklieren ) en blijft daar zitten als een soort waakvlammetje en dat is het gene wat verontrustend is. Om even simpel uit te leggen, als het waakvlammetje een steekvlam wordt ontstaan er behoorlijk wat problemen in het lichaam. In je lymfeklieren zit nl ook een groot gedeelte van het immuunsysteem. Ik ga verder niet uitweiden wat er allemaal kan gebeuren.
  Ik heb in het vorige bericht aan Hajo geschreven dat ik over het antilichaam afhankelijke versterking
  ( ADE ) nog een uitgebreid bericht zal sturen, zal een pdf worden als dat kan hier.
  Ik wens iedereen veel wijsheid toe over dit onderwerp.

   Wim · 31 augustus 2021 op 23:50

   Lap mijn detector voor pseudo-wetenschappelijke prietpraat is nu helemaal stuk, het naaldje is afgebroken.

  Wim · 31 augustus 2021 op 23:48

  Iemand die op zijn 96e komt te overlijden – misschien had dat gewoon niks met het vaccin te maken? Enfin een natuurlijke dood is natuurlijk wel heel onwaarschijnlijk op zo’n jonge leeftijd. Ik wil er anders gerust een mooie som op verwedden we over 5 jaar geen massale sterfte zullen zien veroorzaakt door vaccins – alvast dank aan het wereldwijde complot die dit zal verdoezelen. Net zoals ik 10 jaar geleden al weddenschappen aanging dat de wereld niet binnen de paar jaar zou gaan afkoelen, maar dan hoor je die sjarels niet meer, uiteraard.

   Hajo · 1 september 2021 op 08:29

   Ik ben ook zeer sceptisch over de verhalen dat er miljoenen doden gaan vallen onder de gevaccineerden. Vooral ben ik niet zo stom om iets lastigs te gaan voorspellen voor 3 a 5 jaar vooruit als je dat ook zou kunnen afwachten. Voor 10-50 jaar of als futuroloog ook op tijdschalen van 500, 5000, 50.000, 500.000 en 5 miljoen jaar durf ik wel eea te roepen en dat is nog nuttig ook als routekaart voor de mensheid. Maar 3 a 5 jaar zou ik altijd mijn mond houden en afwachten. Zeker over iets “unprecedented” als miljoenen doden door een vaccin. Ik weet van miljoenen doden door het verbod op DDT, door de introductie van margarine en andere geharde vetten, miljoenen onnodige kankerdoden…. dus het is niet dat ik het niet voor mogelijk houd… ik wacht gewoon liever even af… en veel waarschijnlijker dan miljoenen doden lijken me grotere aantallen mensen met vreemde verschijnselen door een verstoord immuunsysteem. Als het chronische klachten zijn is de medische wereld weer blij want hun business model zijn (totaal onnodige) chronische ziekten… zoals diabetes en hoge bloeddruk en hart en vaatziekten en depressie. Nu we zien dat de bescherming van vaccins sterk afneemt in de tijd terwijl genezen mensen hun bescherming houden, is er geen twijfel meer dat groepsimmuniteit in alle leeftijdscategorieën onder 60 door het krijgen van covid bij gelijktijdige bescherming van 60+ (lees: 80+) en radicale uitbreiding van de IC (of natuurlijk toediening van HCQ+zink of ivermectine om ouderen van de IC te houden) verreweg de beste strategie zou zijn geweest (zie: https://maurice.nl/2021/08/29/de-ingrijpende-koerswending/). De koerswijziging zal ook in Nederland komen nu Singapore en Denemarken om zijn. Daar komen overtuigende datasets van. En daar kan uiteindelijk niemand omheen. Klimaat is door de lange tijdschaal leugenproof. Covid niet. De rest wachten we af.

   Ten aanzien van de komende afkoeling van de aarde blijf ik bij mijn oorspronkelijke analyse baserend op het werk van mensen als Svensmark, Fairbridge, Landscheidt en zelfs de data van NASA. En meer dan dat nog op basis van de cycliciteit van het klimaat. Heb je een cyclus kun je ook wel wat zeggen over de toekomst. Heb je een werkingsmechanisme zoals bijvoorbeeld evolutie… dan kun je ook wat zeggen.

   Anyway: ik ben dus een sjarel die blijft bij mijn verwachting nog in mijn levenstijd 1963 and beyond winters te gaan meemaken. Zie ook:

   Perry · 1 september 2021 op 08:52

   Wim,

   Prima dat jou naaldje gebroken is, maar ik weet precies waar ik het over heb en Kirsten heeft een punt als het gaat als je op 96 jarige leeftijd nog een vaccin toegediend krijgt. Dat kan het laatste zetje zijn om te overlijden. Ik heb al aangegeven hoe ouder je wordt het immuunsysteem gaat afnemen, als je dan nog een vaccin toegediend krijgt op die leeftijd heeft totaal geen zin. Het synthetisch Spike-eiwit ( vaccin ) namelijk de ziekte veroorzaakt, waardoor het immuunsysteem in de overdrive stand gaat en op die leeftijd cytokinen stormen bevorderen, dat is het probleem bij mensen op die leeftijd en kunnen daardoor overlijden. Over het andere punt van Kirsten kunnen we lang discussiëren, maar we zien wel veel meer problemen dan voorheen. Ik schrijf ook dat we in 5 jaar meer problemen gaan zien, omdat het Spike-eiwit een genetische code veranderd in je DNA. Ik ga niet zeggen dat we massasterfte verwachten, maar we gaan wel meer lichamelijke klachten zien.

    Hajo · 1 september 2021 op 10:17

    Nope. mRNA kan je DNA niet veranderen. Hooguit epigenetisch kan het wat doen. Niet in alles meegaan wat er geroepen wordt. Er zijn technologieën tegenwoordig waarmee je DNA kunt veranderen. Crispr. Maar dat is heel iets anders. Het is juist aan de sceptische/kritische kant extreem belangrijk van feiten uit te gaan en solide theorieën. Je wordt toch al belachelijk gemaakt. Hoef je de tegenpartij niet ook nog munitie te gaan aanreiken.

Maarten · 30 augustus 2021 op 18:29

Hajo, ik wil je bedanken voor het toelaten van en je deelname aan de discussie in het vorige topic.
Genoeg stof voor iedereen zo schat ik in om zelf verder te studeren.
Dat is voor mij ‘Bildung’ zoals mijn leraar Duits dat ooit voorstond en bij enkelen ook wist aan te wakkeren.

Gesloten voor reacties.