Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

De mooiste platen van vandaag en wat doen de avondruns?

check ook eens

24 Reacties

 1. Jeffrey1979 schreef:

  Kom maar door met een dumpje aan de noordkant, zijn jullie al overtuigd? ik (nog) niet

  http://www.meteoexploration.com/snow/figures/snowmapAlps5d.jpg

 2. vanDam schreef:

  NOS vrachtwagen ergens tussen Nederland en Sotsji:

 3. CJA Hulskamp schreef:

  Die van Paganella is mooi. Er ligt daar gewoon 4,5 meter sneeuw op 2100 meter.

 4. Arjan ( ischgl ) schreef:

  @leo , heb je nog geloof in 15 en 18 februari ?

  • Eric schreef:

   Haha arjan….ik zat met dezelfde vraag….maar ik heb even lopen dubben of ik die moest stellen….

   Maar ik ben super benieuwd

  • Leo schreef:

   Kijk dat bedoel ik dus. Ik mocht het er nog wel over hebben (onder de webcam van Avoriaz). Zodra er bij staat meteo-fictie.. weten we toch dat het nog te ver weg is om te serieus te nemen?En jullie weten en zien toch net zo goed als ik dat er (nog?) vrij weinig ensemble-ondersteuning is? Slechts -niets meer en niets minder- het droom-scenario!

   • Eric schreef:

    Leo zat net nieuws op orf te kijken en daar zat niet veel sneeuw bij voor in het weekend maar as dinsdag zou er pas weer wat sneeuw van betekenis komen….maar dat is nog ver weg…..we zien het wel.

 5. Stefan Kaptein schreef:

  Lekkere plaatjes. Vanmiddag hebben wij een klein window gehad qua wind waardoor wij net op tijd de supply boot hebben kunnen afhandelen. De boot maakte vertikale bewegingen van soms wel 3 meter waardoor zeker op het laatst de containers erg moeilijk de boot op gingen. Heb aardig zitten zweten op het laatst in de kraan. Boot vertrok bij ons om 19:00 uur en toen pikte de wind weer goed op en het regende heel hard. Echt herfstweer. Voor morgen wordt lekker ruig weer voorspeld, eens kijken of ik nog wat leuek plaatjes kan maken. Betreffende de sneeuw, ook nu van mij geen uitspraak daar over, want die is wel bekend, en voor iedereen die er wel in geloofd, blijf geloven, wie weet hoe we verrast worden.

  • Eric schreef:

   Stefan, ik heb vandaag contact gehad met kennissen die op dit moment in brixen zijn en…..breaking news…..laten we met het slechte nieuws beginnen….afdaling nieding is prut……… Maar dat is te verwachten met de hele dag de brandende zon erop en smalle piste…..maar dan…..

   Ik krijg echt door dat alle andere pistes prima zijn, zelfs top…..en zij zijn meestal ook erg kritisch…. Ik denk dus echt dat het echt veel beter is dan de kerstperiode. Kan ook niet anders want er ligt meer sneeuw….en wie weet wat leo in petto heeft op 15 en 18 febr…..

   • Arjan ( ischgl ) schreef:

    Het is net wat je lekker vind skiën als er niet veel sneeuw ligt zoals nu dan heb je vaak harde en vlakke pistes . Ligt er heel veel sneeuw dan hoor ik altijd mijn vrouw klagen over de grote sneeuwhopen . Ik persoonlijk heb liever het laatste . @ Leo , geef elke dag ff een update over de 15de en 18de , mocht het dan toch weer aan de zuidkant vallen dan is dat niet erg , we gunnen her ze .

 6. Marco schreef:

  ik ben net terug van 4 dagen Serre Chevalier, en kan jullie vertellen dat het een prachtig gebied is. Morgen mijn review over voor sommige “het best bewaarde geheim van de zuidalpen”.

 7. Roland Zwammerdam schreef:

  Mijn foto was niet in Stuben, maar in Lech bij hotel Post (je weet wel van de Oranjes). Kaiserschmarrn zijn daar super en niet duur.

  • Leo schreef:

   Oeps, foutje, bedankt! Aangepast. Weet ik veel 😉 Zo stond het in de bizztravel upload.

   • Roland Zwammerdam schreef:

    Ja klopt, in de Bizztravel app zit wel Lech/zurs, maar die werkt niet sinds die app bestaat. Vorig jaar al aangegeven… Dus maar voor het volgende dorp gekozen en dat was Stuben am Arlberg. Had wel in de Omschrijving gezet dat het Lech was.

  • martijn sonnenberg schreef:

   Hoe waren de pistes daar Roland? Binnenkort ben ik ook weer in de vorarlberg en ik wil toch graag lekker ski-en! 😉

   Overigens @Leo: de vorarlbergregio krijgt ook nog een staartje mee van de zware sneeuw in frankrijk, net als vrijwel heel zwitserland, of snap ik dat kaartje niet goed??

 8. Marco schreef:

  Goed bericht wederom Leo!

 9. Pep schreef:

  Gaat Irene Wüst verassen? Sneu voor haar… hopen dan maar dat ze ons tijdens de wedstrijden eerst nog verrast met een paar toptijden 🙂

 10. Illie schreef:

  Gisteren vroeg het bed uit in Campitello … de lucht werd al blauw! In de grote cabine naar boven zagen we de eerste toppen al in de zon. Wat zijn de Dolomieten toch prachtig als het helder is. Je hebt hier alles. Ruige toppen maar ook mooie dennenbossen. Pittige afdalingen maar ook glooiende blauwe afdalingen waar je heerlijk kunt carven. Na de eerste afdalingen op het terras genoten van de zon en een Calimero (espresso, rum, advocaat, slagroom). Na half twee kwam de bewolking rondom ons heen weer opzetten en de rest van de middag was bewolkt. We konden geen genoeg krijgen van het skiën en dus moesten we flink door skiën om de laatste lift terug te halen. Het was inmiddels heel mistig geworden. Nog een voordeel hier, de liften zijn tot laat open, de meesten sluiten rond 17 uur, de laatste om 17.15 en de grote gondel om 17.30. Nadeel van Campitello is dat je niet naar beneden kunt skiën maar met de grote gondel weer naar beneden moet. Nu snel eten want we willen weer snel naar boven. Fijne dag allemaal!

 11. Kees (mod) schreef:

  Mooi bericht Leo! Mijn favoriete onderdeel, buiten het schaatsen natuurlijk, is snowboardcross. Dat vind ik echt spectaculair!

 12. Bart schreef:

  Openingsplaatje is m.i. In Königsleiten en niet Gerlos 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.