Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Val d'anniviers
Lees verder >

Ga je mee op skivakantie naar het paradijs?

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

Val d'Anniviers
Lees verder >

Een prachtige bestemming in de Zwitserse Alpen!

Ontdek de Alpen in al hun facetten.

Mooie sneeuw van Turkije tot Egypte en wij moeten deze fase koesteren

check ook eens

6 Reacties

 1. Frans schreef:

  Nieuwe ec run ook koud!

 2. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Maar eerst nog woensdag 15 april. 23° C aan de kust is wel mogelijk. Hopelijk vanaf 16:00 uur niet te veel onweerswolken!

 3. Spyfromthesky schreef:

  Heet weer is in april al een vinyl plaat. Soms op 45 toeren, soms op 33 toeren. Alle uitschieters zijn mogelijk. Toch hoop ik op een droog einde van april en een droog begin van mei.

  Spyfromthesky

 4. Frans schreef:

  Ja komende woensdag dikke 20 graden, ik verwacht ook eerste zomerse dag in de bilt (+20) Donderdag dikke terugval in temperatuur volgens ec en gfs.

 5. Frank schreef:

  Hopelijk krijgen we onweer 🙂 het meest boeiende aan de zomer!

 6. snowman schreef:

  Wel weer leuk hoe alle media schreeuwden over vrijdag eerste officiële warme dag van 2015 blablabla en dat niet is uitgekomen. Helaas nergens een artikel erover met terugwerkende kracht te vinden. Typisch…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.