Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de prachtige bergenlandschappen in de zomer.

Montafon midden december dat is heerlijk rustig!

check ook eens

8 Reacties

 1. Joke, Riederalp schreef:

  Lekker filmpje @Cescia! En inderdaad het is een voorrecht om deze tijd te skien!
  Vanaf vrijdag is het met de rust gedaan……maar ook wel weer heel gezellig

  • Cescia schreef:

   Bedankt!!! Ja natuurlijk, ik keer ook nog terug hoor met nieuwjaar. Het heeft allemaal zijn charmes, nu heb ik wel extra genoten hoor 🙂

 2. Joke, Riederalp schreef:

  Deze 2 weken waren een soort overgangs weken voor de werkende locals…..voor de bouwvakkers was het de laatste dag(bouwstop tot eind april hier boven) Voor alle lift ,bully’s stokken zetters, sos personeel beginnen de drukke tijden. Tot half april zijn alle winkels 7 dagen per week van 7.30 tot 18.30 open. Ook drukke tijden voor de schoonmakers(chalets),hotel en restaurant personeel.
  Al met al is het voor veel mensen gedaan met de rust. Iedergeval veel respect voor al deze mensen die er wel een goeie boterham door verdienen maar het is wel een seizoen bikkelen!

  • Cescia schreef:

   Weet ik goed, de drukte is begonnen. En veel mensen zien het als personeel voor zichzelf, voor mij ligt dat anders. We komen er zo vaak, vele kennen ons al etc. Ik vind het zelf nog steeds raar dat alles 7 op 7 open is, dat is hier in België bijna nergens. Goede boterham ja, maar ook enorm zwaar werk.

 3. ErwinB schreef:

  Zeg @cesciavanhout maak jij mij ff lekker jaloers…Ziet er Super uit zeg!! Ik mag pas in maart, Dan vertrek ik naar de Golm.

  • Cescia schreef:

   Dank je Erwin, maart is een leuke periode om te gaan. De dagen zijn al langer etc. De Golm is altijd een favoriet van mij, heerlijk die dalafdaling daar! En de kaisersmarren in Matschwitz, OVERHEERLIJK!

 4. K Vermeerschen schreef:

  Bedankt voor het verslag….
  Wij gaan in carnaval vakantie 10-16/02 eerste keer richting Montafon.
  Zitten in Schruns vlakbij de Urmonti bar en Hochjoch bahn.
  Deze filmpjes doen me al heeel veel zin krijgen, al zal het dan heel wat drukker zijn waarschijnlijk.
  Hopelijk nog evenveel sneeuw dan in het dal

  • Cescia schreef:

   Ha leuk, laten we hopen inderdaad dat er dan nog evenveel sneeuw ligt. De dalafdaling richting Schruns is een echte aanrader. Zelf heb ik enkel nog maar een watertje gedronken in de Urmonti bar, kwestie van even uit te rusten daar. Het is er zeker gezellig. Veel plezier alvast 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.