Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Montafon goed bedeeld met natuursneeuw en laatste kans seizoenpas

check ook eens

6 Reacties

 1. Michel Janse schreef:


  Zell am ziller is Volgens mij open.

 2. Vincent schreef:

  De eerste ‘webcam-skiër’ in het Montafon van dit seizoen. Ik ga halverwege januari even een paar dagen om het hoekje kijken in dit fantastische gebied!

  En de link..

  En deze post het Montafon zojuist op hun Facebook. Prachtig!!

  Beantwoorden

 3. Marco schreef:

  Heerlijk. Hochjoch.. een van mn favoriete gebieden van Montafon. Al is Golm ook geweldig en Silvretta wat uitdagender. Al met al een fantasgisch gebied.

 4. Marco schreef:

  @Vincent! Leuk dat je er heen gaat. Als je een review wilt geven vul dan even formulier in die aan de rechterkant van homepage staat (ja.. ik ga naar een partnergebied). 😉

 5. Gil schreef:

  Zal er genoeg sneeuw liggen in Valmorel tegen Nieuwjaar?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.