Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Mont Blanc (4810m) schitterend wit vandaag en welke gek rent naar de top?

check ook eens

7 Reacties

 1. Daniel schreef:

  Noem Kilian maar een gek: hij en zijn vrouw zijn vele malen meer sportman/vrouw dan bijv alle voetballers bij elkaar. Respect voor zijn passie en doorzettingsvermogen.

 2. Raymond schreef:

  Bekijk deze link maar eens over de Mont Blanc!

  http://www.in2white.com

  Super gaaf

 3. Leo schreef:

  Toch geen avondupdate. Zou zonde zijn van dit mooie bericht en het is beter om pas morgen weer goed verder te kijken. Hajo zal er wel weer wat moois van maken 😉
  Ter lering en vermaak doe ik één plaatje: de temperatuursverdeling van het ECMWF ensemble van vanmorgen.
  Straks nog de nieuwe pluim!

 4. Leo schreef:

  Ondertussen Down Under (even iets naar beneden scrollen):
  http://www.planetski.eu/news/7006

 5. Leo schreef:

  Nu toch nog één, in relatie tot de zgn. droogte. Levendige discussie door Hajo in het leven geroepen, maar dat was vooral met de (toen geldende 😉 ) verwachting dat de komende twee weken erg droog zouden zijn in het achterhoofd. Er valt heel veel over te zeggen, misschien kom ik er in een volgend bericht binnenkort op terug. Ik schreef er wel al wat over (maar is niet volledig): https://www.wintersportweerman.nl/2015/05/18/60382/uitkijken-naar-de-volgende-dump-in-de-alpen-en-speuren-naar-zomer-in-nederland/
  In ieder geval: ook in de nieuwe EC hoofdrun veel water op maandag en dinsdag; 25 tot 45 mm. Dat is toch wel de moeite hoor. Vooropgesteld dat 20 mm dat ook al is (@asten). De droogte is plaatselijk -m.n. in het NW en ZO van NL- en nergens veel meer afwijking dan 30 mm t.o.v. het langjarig gemiddelde.

 6. Leo schreef:

  Tot slot de nieuwe ECMWF pluim. Opmerkelijk: zondag op de valreep idd toch nog die 3e warme dag van mei (waar 10 overigens normaal is). Jammer weer Reinier 😉
  En let ook op het vele water op maandag en dinsdag. Was de hoofdrun daarmee vanmorgen nog een uitbijter, nu vrij netjes in het midden van het ensemble.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.