Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Mogelijk weer flinke afkoeling na zomers aanvoelende eerste decade van mei

check ook eens

13 Reacties

 1. Marco schreef:

  lekker geschreven bericht Fré. We pakken die zomerse dag alvast mee aankomende week!

 2. solle050 schreef:

  En dan uitgerekend op aankomende maandag een teamdag gepland hebben op Schiermonnikoog. Mijn collega’s en ik konden het slechter treffen 🙂

 3. Matthijs schreef:

  lekker bericht! we gaan gewoon genieten van de komende warme dagen.! mag daarna best weer kouder worden, liefst een te koude zomer in het kader van de klimaatdiscussie. 🙂

 4. Roy schreef:

  Al de de GFS12h gezien? 😉

 5. Leo schreef:

  Komende nacht (met enig opportunisme zeg ik: voor de laatste keer) weer op uitgebreide schaal vorst aan de grond; waarschijnlijk op meerdere plaatsen 3 tot 4 graden. Helaas is er nog altijd geen berekening voorhanden die dat goed modelleert.

  Op waarnemingshoogte ongeveer het volgende. Heerlijke hoge resolutie kaarten van het HARMONIE trouwens toch altijd. Maar negeer de zesjes en zeventjes; het is min of meer een bug in het model. Deze vorm zien we vaker. Het lijkt me dat de stadswarmte wat overschat wordt. Als ik het goed zie is o.a. de randstad en (de plaats) Utrecht daar uit te plukken.

 6. Leo schreef:

  Nou dat komt mooi uit.. 😉

  Zojuist werd de eerste al aangetikt. Cabauw lijkt overigens de nieuwe hotspot (al het hele winterseizoen lang). Het is vreemd want actueel juist één van de plaatsen in Nederland met het grootste neerslagoverschot; dat zou relatief veel condensatiewarmte moeten opleveren.

 7. jeroen schreef:

  Wat wordt het weer in kroatie volgende week?

 8. Skiwi schreef:

  Aahh…eindelijk lente en zelfs een beetje zomer! Laat die BBQ-tjes maar komen… 😉

  Ook netjes op tijd voor het lange weekend (in België althans)

  De winter (of beter eeuwigdurende herfst) heeft lang genoeg geduurd, die wil ik niet meer zien tot eind november.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.