mobilhome avontuur

Wanneer jullie deze website al langer volgen weten jullie vast wel dat ik vaak in het Montafon te vinden ben. Zo vaak zelfs dat mijn vriend Dennis het gekke idee kreeg om een mobilhome aan te schaffen. Nu eerst was ik nog een beetje terughouden, maar ook ik ging overstag! En deze winter trekken wij voor Wintersportweerman richting Voralberg. Spannend? Voor mij alvast wel!

Met de mobilhome richting Voralberg

Ok ja, ik geef toe, we gaan wel wat vaker richting de bergen dan normaal. Reken op zo’n 6 à 7 keer in de wintermaanden, dan ben je al vlug wat geld kwijt aan een verblijf. Plus wat een gedoe “inpakken – uitpakken”, wat een stress kon ik er van krijgen. Ik ben ook zo iemand die wel eens wat durfde te vergeten in een appartement. Dat is dan vanaf nu verleden tijd, in theorie gaan we nu gewoon met ons “huis” op reis. Met enige beperking van het gewicht dat je mag meenemen natuurlijk.
En ja helaas de was moet ik ook gewoon blijven doen bij thuiskomst ;-).

Maar dit jaar wisselen we dus onze vaste bestemming in, we rapporteren dit jaar vanuit zowel het Kleinwalsertal als vanuit Montafon voor jullie. Daarnaast gaan we natuurlijk ook nog andere gebieden in Voralberg ontdekken, zo staat Damuls hoog op mijn to do. Deze regio ligt iets verder van Hajo zijn verblijfplaats en daarom gaan ik en Dennis met onze mobilhome hier heen!

Verslag gebeurd dan vanuit deze tafel:

Een wintersportvakantie met een mobilhome dat brengt wel wat met zich mee, allereerst de investering, maar ook wat aanpassingen. Zo heb je allerlei materiaal nodig dat anders altijd ter plaatsen beschikbaar is, een schoenendroger bijvoorbeeld. Wij gaan jullie later nog tips and tricks geven over hoe je fijn kan wintersporten met zo’n vervoersmiddel. Aja en wintersporten met een hond. Dat komt ook nog ergens aan bod!

mobilhome

Hebben jullie ervaring met reizen in een mobilhome? En meer specifiek dan nog met wintersporten? Kom maar op met die tips.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

12 reacties

Gesloten voor reacties.