Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Mist warme neerslag Alpen?

check ook eens

18 Reacties

 1. Frederic schreef:

  En oh ja, vandaag is het natuurlijk weer een topdag in de Alpen!

 2. Skiwi schreef:

  Ik hoop dat je gelijk hebt Frederic en dat ‘t komend weekend een beetje redelijk weer mag worden.
  Wat betreft de “droge GFS” ben ik toch niet zo overtuigd als ik deze kaart (http://www2.wetter3.de/Animation_00_UTC_05Grad/192_26.gif) bekijk: voor de Arlberg regio bijna 100m neerslag die tot 2000m en hoger als regen zou gaan vallen.

  • Skiwi schreef:

   100mm dus… 😉

   • Frederic schreef:

    Dat is dus die neerslag die tussen die 2 hogedrukgebieden gekneld zit (zadelgebied). Heel geconcentreerd, en net daarom kan je daar nu nog niet van uit gaan. Ook het ensemble laat de oper daar samen met de control daar vrij geïsoleerd alleen staan.

 3. Steven schreef:

  Als ik het goed begrijp Frederic voor de zuidelijke kant van de alpen ( Livigno ) geven al de drie de opties zonnig weer voor volgende week.

  • Frederic schreef:

   Niet noodzakelijk @Steven. Wanneer hoog te ver doorschiet naar het noorden, kunnen over de Middellandse Zee koudere luchtbellen beginnen bewegen (net zoals eind deze week).
   In ieder geval heeft Livigno voor volgende week de beste (lees zonnigste) papieren.

 4. Ischgl schreef:

  Komend weekend naar ischgl.. 0-graden grens van 2000m is dan nog redelijk ok.. van de dal afdaling hoef je toch niet meer veel te verwachten, regen of geen regen 😛

  • Skiwi schreef:

   I know…maar ‘t zou wel fijn mocht ze nog open zijn 😉

   • Ischgl schreef:

    zeker.. toch nog leuk dat je aan het einde van de dag nog even je bovenbenen kan opbranden in de drukte & pap onderaan de berg 🙂 beter dan met de lift naar beneden, hehe

    vooralsnog is de dalafdaling nog geopend.. dus komt vast wel goed

   • Skiwi schreef:

    Zo is ‘t! 😉
    Iemand anders steekt paaltjes in de sneeuw om een slalomparcours te maken, ik vind ‘t leuk om tussen de knoeiende massa door te slalommen 😀

 5. Frederic schreef:

  Hier hetzelfde ensemble als in het bericht, maar dan geüpdate voor GFS06. Zowaar meer leden die voor normale temps gaan volgende week.

 6. Frederic schreef:

  En hé, wat is dat ene lichtblauwe lijntje, dat het bovendien laat dumpen?

 7. Roy schreef:

  Fantastisch weer vandaag op de Alp d’Huez. Skiën? Ja in de ochtend echt heerlijk maar nee nu niet meer. Te warm en alles slush. Mijn zomerskifoto zojuist geupload op de Bizztravelapp. Ok tijd voor een biertje! 🙂

 8. Kristof schreef:

  http://www2.wetter3.de/Animation_12_UTC_05Grad/192_26.gif

  De neerslaghoeveelheden rond de Arlberg zijn aan het zakken, met de grootste hoeveelheden voor zaterdagmiddag, daarna zo goed als droog: je gaat misschien toch gelijk krijgen Frederic…en daarmee mijn tripje Ischgl van zaterdag tot woensdag helemaal goed maken 😉

  Duimen maar!

 9. Frederic schreef:

  Had je daar dan aan getwijfeld @skiwi? Haha, mopje he. Kan volgende runs weer terugkomen, maar waarschijnlijk niet.
  Zo, kids moeten nog aan zomeruur wennen. Dus kan nu pas aan avondbericht beginnen. Hopelijk binnen een klein uurtje online.
  Tot zo!

 10. smette schreef:

  hopelijk kom je met beter nieuws.
  Net bericht uit la plagne. s’ochtends ijzig, en daarna direct in pap overgaande. Wat koude zou toch nog welkom zijn 🙂 Anders neem ik mijn bergschoenen alvast mee 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.