Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Ook in Midden-Europa is juli nat, met vandaag en morgen nog veel regen

check ook eens

14 Reacties

 1. vanDam schreef:

  Kwam deze foto van gisteren uit Soest nog tegen op het internet:

 2. vanDam schreef:

  In de hogere delen van de alpen heeft het ook weer lekker gesneeuwd zoals hier Saas Grund – Hohsaas:

 3. Frederic schreef:

  Aan iedereen die nu in de Alpen / Italië zit, updates zijn welkom

 4. Arjan Ehlert schreef:

  @Frederic die laagland zomer is eigenlijk al goed te noemen gezien de hoge temperaturen! Dat bekopen we soms wel met wat wateroverlast. Echt koele dagen onder de 20 graden hebben we deze zomer nog nauwelijks gehad en dat zit voorlopig ook niet in de vooruitzichten. Eerder normale maar vaker nog boven normale temperaturen. We moeten nog even maar ik durf al te stellen dat de zomer (veel te) warm en nat de boeken ingaat. Wel is opvallend dat de plaatselijke verschillen groot zijn, dan bedoel ik toch groter dan we eigenlijk normaal zien.

  • Frederic schreef:

   100% gelijk over die temps @Arjan. Met dat warme zeewater kan het ook bijna niet meer koel worden. Dat wordt iets voor de herfst.
   Alleen die plaatselijke verschillen van neerslag. Die vind ik niet zo groot, in die zin dat er andere jaren veel meer plaatsen zijn waar zo goed als niets valt, terwijl op andere plaatsen wel veel. Nu is het verschil gewoon ‘veel’ op de meeste plaatsen en ‘heel veel’ op enkele andere plaatsen.

 5. Pascal (Harelbeke) schreef:

  Weerinfo en webcam Lago di Como:
  http://www.windinfo.eu/index.php?id=421/

 6. Frederic schreef:

  Ondertussen is het hier in Vlaams-Brabant stevig aan het hozen.

 7. jeroen schreef:

  Bad gastein, vanochtend vanaf 11u een uurtje wat regen gehad, niet veel maar wel om de tentafbraak in de weg te zitten. Nu nog graadje of 23 en redelijk veel blauw in de lucht. Morgen uit voorzorg maar een dagje eerder weg om de tent toch droog in te pakken. Afgelopen weken geen hoogzomer hier maar ook niet heel veel regen, lijken hier de dans steeds aardig ontsprongen te zijn.

 8. Frederic schreef:

  Momenteel maken we hier hetzelfde mee als vele Nederlanders gisteren. Een straat van onweersbuien die allemaal op dezelfde plek in Nederlands Limburg ontstaan.
  Achtertuin in mum van tijd onder water:

   
  Idem aan de voordeur:

 9. Arjan Ehlert schreef:

  De voetbalwedstrijd in je achtertuin toch zeker wel afgelast? Je mag wel trots zijn op zo’n mooie lap tuin! Tnx voor je comment!

 10. Mooi bericht weer @ Frederic ! 😉
  Ook in België deels weer goed raak, hevige regenval kan tot deze taferelen leiden, sjonge jonge wat een ellende :
  http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.2047024

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.