zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Middagje shoppen en of avondje uit in Innsbruck tijdens je wintersport

check ook eens

5 Reacties

 1. Jurriaan schreef:

  Wij zitten met de voorjaarsvakantie met de familie net iets buiten Innsbruck. Vorig jaar ook gedaan, pistes heerlijk rustig en ‘s avonds lekker naar Innsbruck. Dagje naar Fiss Ladis is ook prima aan te rijden.
  Dat vliegen is er nog niet van gekomen Hajo, het weer zat vorig jaar kerst niet mee in Zell am See, maar mocht je nog plek hebben van 17-21 feb.

 2. Tjeerd schreef:

  Klopt Hajo. Blijft een fantastische stad.
  Kom er al sinds de jaren 70, de sfeer blijft geweldig.
  Dagje op de Nordkette staat ook op ons lijstje. Zoals je weet verblijven wij van 17 tot 21 februari in een appartement vlakbij de Nordkette. En het vliegen staat ook nog steeds!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.