DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Met kerst of oud en nieuw nog snel boeken in Berghotel Rudolfshütte

check ook eens

2 Reacties

 1. Ellen schreef:

  Klinkt heel goed, die Rudolfshutte. Nog zo’n Geheimtip: Sporthotel Hochlienz in het kleine, maar fijne skigebied Lienz – Zettersfeld op 1800 meter boven de stad Lienz in Osttirol. Wat verder rijden, maar wel erg sneeuwzeker, mooie kinderkortingen en met leuke faciliteiten als zwembad en schaatsbaan.

 2. Toine schreef:

  Beste Hajo, ook vorig seizoen viel me jouw enthousiasme over de Rudolfshütte al op. Wij overwegen om komende winter in de krokusvakantie dan ook daarheen met de kinderen (voor het eerst op wintersport!) daarheen af te reizen. Zou het geschikt zijn voor jonge en oudere beginners? Verder wil ik je er op wijzen dat de link naar het terug-bel-formulier niet werkt.
  Graag je reactie en dank alvast!
  Groet,
  Toine

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.