bramberg zicht op neukirchen

Klik voor grotere foto

Martin die in Bramberg verblijft maakte bovenstaande schitterende upload met de Sneeuwhoogte App voor Android van Bizztravel. Deze foto vertelt een heel verhaal over de condities ter plekke. Je ziet een sneeuwrand, je ziet een piste, je ziet hoe prachtig besneeuwd en koud het dal beneden is. En het is ook nog eens gewoon een hele mooie plaat.

Ik moedig iedereen die nog op wintersport gaat aan de iPhone of Android App op Bizztravel.nl te bekijken en op de mobiel te installeren. Had je hem al? Update je versie dan even want op de vorige iphone versie werden de plaatjes te klein doorgestuurd.

Hieronder wat er vandaag nog meer binnenkwam en wat live berichten over de binnenkomst van het warmtefront…. Zo te zien echt mooie sneeuwval vandaag van de Franse Alpen tot in Oostenrijk…. in een volgende versie zullen we zorgen dat de datum-tijd van elke foto automatisch in beeld verschijnt. Tot die tijd misschien handig om weekdag-tijd er even bij te zetten bijv. achter je naam.

[fbphotos id=319786858055526]

Roland Zwammerdam berichtte rond half zes dat de Arlberg voor de tweede keer dit seizoen zou worden afgesloten (zie zijn reactie). Via deze reactie van Paul uit St. Anton weten we dat in St. Anton op 1300m 2 uur later al regende. Ach ja dat warmtefront! Singing in the rain! En nu het feest en het nieuwe jaar in!


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

4 reacties

Gesloten voor reacties.