bramberg zicht op neukirchen

Klik voor grotere foto

Martin die in Bramberg verblijft maakte bovenstaande schitterende upload met de Sneeuwhoogte App voor Android van Bizztravel. Deze foto vertelt een heel verhaal over de condities ter plekke. Je ziet een sneeuwrand, je ziet een piste, je ziet hoe prachtig besneeuwd en koud het dal beneden is. En het is ook nog eens gewoon een hele mooie plaat.

Ik moedig iedereen die nog op wintersport gaat aan de iPhone of Android App op Bizztravel.nl te bekijken en op de mobiel te installeren. Had je hem al? Update je versie dan even want op de vorige iphone versie werden de plaatjes te klein doorgestuurd.

Hieronder wat er vandaag nog meer binnenkwam en wat live berichten over de binnenkomst van het warmtefront…. Zo te zien echt mooie sneeuwval vandaag van de Franse Alpen tot in Oostenrijk…. in een volgende versie zullen we zorgen dat de datum-tijd van elke foto automatisch in beeld verschijnt. Tot die tijd misschien handig om weekdag-tijd er even bij te zetten bijv. achter je naam.

[fbphotos id=319786858055526]

Roland Zwammerdam berichtte rond half zes dat de Arlberg voor de tweede keer dit seizoen zou worden afgesloten (zie zijn reactie). Via deze reactie van Paul uit St. Anton weten we dat in St. Anton op 1300m 2 uur later al regende. Ach ja dat warmtefront! Singing in the rain! En nu het feest en het nieuwe jaar in!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

4 reacties

Gesloten voor reacties.