Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Met elkaar delen wat we doen zonder elkaar te besmetten

check ook eens

13 Reacties

 1. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Mooi bericht Hajo!
  Wat een surrealistische beelden nu uit de Alpen zeg! Geweldige sneeuw en pistes en nog Kaiserwetter Ook Maar helaas alles dicht
  https://www.zauchensee.at/zauchensee-aktuell/webcams

 2. Hjs schreef:

  Simpelton Trump, “did not know people could die from flu” …

  Zijn opa stierf aan de Spaanse Griep in 2018.

  https://www.thedailybeast.com/a-pandemic-killed-trumps-grandpa-this-one-could-destroy-his-presidency

  Trouwens dat was een heel ander virus, een influenca die vooral juist jongere mensen trof, 15/30 jaar, ouderen hadden immuniteit opgedaan via andere griepstammen.

  De verspreiding ging toen ook snel na de beeindiging van WO1 met de militairen die naar huis gingen. Het was een zeer heftige ziekte, mensen overleden vaak binnen 1/2 dagen na de eerste verschijnselen. Met natuurlijk ook 0 behandelingsmogelijksheden.

  • Jeroen amsterdam schreef:

   Trump kan zijn herverkiezing gewoon ‘kopen’ door heel gericht geld te strooien aan de groepen die het zwaar hebben. Het zal mij benieuwen. Ook Rutte kan alleen maar winnen denk ik. Hij doet het goed als je het mij vraagt. Blijft kalm en vertrouwd op informatie die hij tot zich krijgt en reageert daar weer op. Ook is er een duidelijk doel: het virus gecontroleerd toelaten.

 3. Aart schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1584354222.jpeg[/img]
  Je kan natuurlijk gewoon met je ski’s naar boven lopen 🙂

 4. Vandaag weer gewoon aan het werk, beetje keuvelen met de collega’s over het ‘ verschrikkelijke ‘ virus.
  Tot 16u00 vandaag, dan fiets ik lekker huiswaarts en ga een flinke wandeling maken met de labrador van mijn beste vriend. 🙂
  Geniet van het mooie lenteweer, ga naar buiten, maak een wandeling door de natuur en luister naar het gezang van de vogeltjes.
  Yolo !

 5. Hanjo Vd Berg schreef:

  Ik verbaas me toch over de reacties van mensen. Zie bijvoorbeeld bij de Winkele gewoon groepjes jongeren, grootouders met kinderen, social talk en wat al niet meer. Ook wordt er in diverse fietsgroepen gewoon opgeroepen om te gaan fietsen. We zitten toch thuis … dan bedoel ik trouwens niet alleen hè want dat doe ik ook. Net als wandelen met de hond en je gezinsleden.

 6. Jeroen amsterdam schreef:

  Op de deur van de supermarkt wordt gevraagd om alleen voor de dag boodschappen te doen. Ik snap waarom ze dit willen, maar mij lijkt het verstandiger als mensen steeds voor drie dagen halen om zo te zorgen dat het minder druk is in de winkel. Uiteindelijk stond ik vandaag toch in de rij met voor mij een moeder en haar twee kleine hoestende kinderen die alles vastpakten. Het zal best dat zij blijkbaar(volgens het WHO) het niet of nauwlijks verspreiden, maar smeerkezen zijn het natuurlijk wel. Die vrouw kan haar kinderen niet thuislaten, omdat ze te jong zijn. Basisscholen hadden wellicht toch open moeten blijven. Ook viel mij op dat vakkenvullers en sommige caissières rubberen handschoentjes dragen. Dit lijkt mij volkomen nutteloos, tenzij je geen plek hebt om je handen te wassen. Enig voordeel die ik mij kan bedenken is dat je dan herinnerd wordt dat je niet aan je gezicht moet zitten, maar dat lijkt me ook weer een volstrekt onmogelijke opgave als je lange tijd achtereen werkt.

  Goed ik ben mij ei kwijt en ben benieuwd hoe koud het wordt in de ochtenden die komen in NL. Even not wat muggen doden met vorst lijkt me niet verkeerd.

 7. Patrick schreef:

  Laat het maar snel naar 20° gaan en veel veel zon . Misschien ( heel misschien ) heeft dat enig effect op dat verschrikkelijk coronavirus . Skiën en wintersport is nu het minste van ons zorgen .

 8. hopjes schreef:

  Ik vind het besluit om de scholen dicht te doen ook erg bijzonder. Ik kan me voorstellen dat grote regionale scholen dicht gaan (ivm spreiding, OV e.d.) en dat er wat gevarieerder les gegeven word ivm zieke leerkrachten. Echter de basisscholen in de wijken?! Nu spelen mijn kinderen (8-11) op straat met elkaar. Iedereen die roept dat kinderen 3 weken binnen moeten blijven, succes, die van mij spelen lekker buiten. In Italie gingen de scholen ook dicht en werden veel kinderen opgevangen door opa en oma.

  Maar gelukkig de lente komt eraan en sinds zaterdag weer veel fluitende vogeltjes. Eindelijk wat meer zon, minder wind en regen…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.