Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Megasneeuw in VS en Canada en Europees model tovert weer iets

check ook eens

26 Reacties

 1. Happy H schreef:

  Jantje van Leiden bericht! Of heb ik niet op f5 gedrukt?

 2. E schreef:

  Waar is die cirkelzaag?

 3. Allemaal héél erg leuk én mooi maar jammer genoeg net een week té laat, sneeuw gaat vallen
  wanneer wij alweer thuis zijn.
  Misschien dat het op zaterdag de 25e nog een verkeerschaos wordt op de terugweg?
  Het is de 2e week Krokusgangers i.i.g. gegund hoor.

 4. nils schreef:

  De prozacclub is nog wakker! gezellig!

 5. erik schreef:

  Idd Hajo laat nog maar weinig van zich horen over vragen etc.
  Ook het feit dat de helft van Nederland aankomende vrijdag al vakantie heeft zou wat meer info verdienen omtrent verwachtingen.
  Dit zorgt voor ervoor dat vele mensen verstoken blijven van info die wel gevoed zouden moeten worden door deze site.

 6. Arjan Ischgl schreef:

  Kalm aan mannen, dit is de enige site met een avond update. Ik reken er eigenlijk op dat de sneeuw van vrijdag wel eens meer kan zijn als verwacht, puur een gevoel. vrijdag middag ben ik in oostenrijk met hopelijk een vers pakje sneeuw.

 7. KarinS schreef:

  Wat is iedereen toch onaardig. Dit is allemaal gratis informatie die wij krijgen. Ik ben dankbaar.

  • +1

   Snap niet wat iedereen loopt te klagen, er is de voorbije dagen meer dan voldoende bericht over de weersvoorspellingen en verwachtingen.
   Als er niks veranderd aan de weerkaarten en alles blijft zoals het is wat kan er dan nog meer geschreven worden?
   Morgen zal @leo-180 wel weer een reisbericht schrijven wat ons op weg zal helpen richting
   Alpen. 😉 🙂

   • Asten (Harmelen) schreef:

    Kirsten, jij en de anderen die komende week gaan hebben een prima week voor de boeg. Bij aankomst is er de dag en nacht ervoor zeker boven de 1.000 meter wellicht 10 cm verse sneeuw gevallen en je eindigt de vakantie mogelijk ook weer met sneeuw. Tussendoor prima omstandigheden met behoorlijk wat zon. Geniet er van met je ouders i.i.g. !

  • Harm (Zutphen) schreef:

   Prima gezegd Karin. Helemaal mee eens! Mensen mogen blij zijn dat er überhaupt sites zijn die hun nek uitsteken voor ons. En dan nog gaan zeuren dat de informatievoorziening niet voldoende is. Ga lekker zelf Google raadplegen op de plaatselijke weerberichten!

 8. Sanco schreef:

  Sjonge jonge wat een paar aardige reacties lees ik hier boven. Zeker van de generatie die denkt dat ze overal recht op hebben en dat een ander voor ze moet kruipen en dan nog commentaar hebben. Vind je het gek dat Hajo niet meer zo vaak reageert?
  Je moet wel een olifantshuid hebben als je je kostbare (vrije) tijd hierin steekt en probeert een brede doelgroep van specifieke informatie te voorzien, en dan zulke reacties te moeten lezen. Draag iets bij of reageer dan gewoon niet. Je mag en alles is toegift. Geen recht op!
  Weermannen: Namens mij dank en welverdiend respect, voor jullie bijdragen, ieder op zijn geheel eigen en vaak unieke wijze !

 9. Joke, Riederalp schreef:

  Als ik de weerberichten de komende 14 dagen van nederland en de alpen naast elkaar leg ben ik toch echt liever in de alpen! Sneeuw of zon wat wil je nog meer……

 10. qlubtempo schreef:

  Man man, tempraturen van de gfs 00h vanaf de 24ste moeten echt naar beneden hoor hé!
  Iets om voor te duimen, anders regen ben ik bang.

  • qlubtempo schreef:

   Mooi Joke, geniet ervan!

  • Harm (Zutphen) schreef:

   Ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers…

   Oh ja, toch wel.. :p

   • Joke, Riederalp schreef:

    Sorry dat is nu ook weer niet de bedoeling…… Een autoloze hoge zuidhelling, tja het blijft nog elke dag bijzonder! Dus ik begrijp je jaloezie heel goed Harm!

 11. Dennis leiden schreef:

  Nou,het zal wel aan mij liggen maar ik vind de voorspellingen wederom bijdraaien naar warm. Op alle sites wel wat sneeuw volgende week maar daarna hele dikke plustemperaturen. Weer lente. Hoop dat ik het mis heb.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.