Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Meer nieuws uit het besneeuwde zuiden maar onzekerheid troef in de avondruns

check ook eens

13 Reacties

 1. dimi schreef:

  @ Frederic, wij zitten ook in les orres 1e week paasvak. Ziet er goed uit qua sneeuwcondities. Zit er nog verse sneeuw in het vat voor de haute-alpes komende week?

  • Frederic schreef:

   haha. Leuk @dimi 🙂
   Zondag wat lichte sneeuw daar. Verder droog, maar ook extreem onzeker allemaal. Valt echt nog niet te zeggen hoe het gaat zijn in de Paasweek.

 2. nils schreef:

  Das wel vet Roy! Lekker van 2 walletjes eten daar!

 3. nils schreef:

  Gaaf dat alto Campoo ertussen staat Leo! Wij komen regelmatig in de zomer daar aan de kust om te surfen en de Picos de Europa te bekijken. Vorig jaar moest en zou deze wintersportgek toch even de liften van Alto Campoo aanschouwen! Volgens mij kun je daar best een paar dagen lekker je gang gaan met uitzichten naar de atlantische Oceaan en de andere kant het Spaanse hoogland…

 4. Roy schreef:

  [img]https://www.mupload.nl/img/prv7ffvpznk.jpg[/img]

 5. Leo schreef:

  Ondertussen op de zuidoostkust van Groenland.. komende 24 uur -bij storm- één meter sneeuw en volgende week rond donderdag vrij kansrijk op nog zo’n dump:

  Verwachting van plaats het dichtste bij (er zijn er niet zo veel 😉 ) :

 6. Mars schreef:

  Helaas zit onze laatste skidag erop. Vrijdag weer met Transavia terug naar Rotterdam. Vliegen is overigens een absolute aanrader. Kon het niet laten om de Hachau sesselbahn weer eens op de foto te zetten. [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/9776551681.jpg[/img]

 7. Cescia schreef:

  ik ben ook reuze benieuwd naar de eerste paasweek! De laatste skiweek van dit seizoen voor mij 🙁

 8. Dimitri schreef:

  Vertrek ook eerste paasweek, maar krijg minder en minder zin als ik de temperaturen bekijk de volgende dagen. Zelfs positief snachts op 1300meter

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.