https://www.youtube.com/watch?v=A4sti7zMiCU

Jullie weten dat ik een groot fan ben van bikiniski. Zie mijn eigen ervaringen op dat terrein hierrr. Vandaag breekt vanuit Siberië het nieuws door dat in Sheregesh (zie kaart hieronder) 1.835 vrouwen, mannen en kinderen uit de kleren gingen tijdens een ‘cold is hot’-evenement. Op ski’s en snowboards gleden ze massaal enkele honderden meters over een afgezette piste in badmode. Het oude wereldrecord van 20 april 2013 met toen 500 deelnemers is hiermee verpulverd.

https://www.youtube.com/watch?v=BRrM7SVAmb0

Nog een video met foto’s!

En hier de locatie op de kaart! Weer inspiratie voor me om aan de slag te gaan met bikiniski.nl en bikiniski.de die in mijn bezit zijn. Wie heeft inspiratie om er samen wat groots van te maken? Ik denk aan een event in de Alpen of zo!

Categorieën: Nieuws

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

3 reacties

Gesloten voor reacties.