https://www.youtube.com/watch?v=A4sti7zMiCU

Jullie weten dat ik een groot fan ben van bikiniski. Zie mijn eigen ervaringen op dat terrein hierrr. Vandaag breekt vanuit Siberië het nieuws door dat in Sheregesh (zie kaart hieronder) 1.835 vrouwen, mannen en kinderen uit de kleren gingen tijdens een ‘cold is hot’-evenement. Op ski’s en snowboards gleden ze massaal enkele honderden meters over een afgezette piste in badmode. Het oude wereldrecord van 20 april 2013 met toen 500 deelnemers is hiermee verpulverd.

https://www.youtube.com/watch?v=BRrM7SVAmb0

Nog een video met foto’s!

En hier de locatie op de kaart! Weer inspiratie voor me om aan de slag te gaan met bikiniski.nl en bikiniski.de die in mijn bezit zijn. Wie heeft inspiratie om er samen wat groots van te maken? Ik denk aan een event in de Alpen of zo!

Categorieën: Nieuws

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

3 reacties

Gesloten voor reacties.