Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Meer dan 90 liter per vierkante meter voor het Groene Hart: Bodegraven scoort 2-3!

check ook eens

7 Reacties

 1. Mark (breda) schreef:

  Voor vandaag erken in voorlopig mijn verlies. Gefeliciteerd Roland! Mochten die buien uit Belgie Breda gaan halen verwacht ik wel een nieuw bericht van je @Leo. Dat wordt nowcasten vanavond.

 2. Roland Bodegraven schreef:

  Ik ververste wswm en wat zie ik…. Mijn dochter! Super leuk! Mooi bericht ook Leo. Het hield echt niet op vandaag. Je hebt wel eens een fikse bui, maar dit was zo een bui en dan wel van 6u lang.

  • Martijn sonnenberg schreef:

   Die dochter van jou figureert vaker op de site dit jaar 🙂
   Heb je al portretrechten bedongen?
   (wel weer een mooie foto, net als die van haar op de latten in het afgelopen winterseizoen)

   • Roland Bodegraven schreef:

    Haha, inderdaad he! Ik probeer er een beetje op te letten dat ik haar dan van achter op de foto zet. En die van afgelopen winter… Ja dat is echt mijn favoriet!

 3. Mark (breda) schreef:

  Onweer is onderweg naar Breda….maar gaat het Breda halen of kakt het eerder in….

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.