Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Chronologische vogelvlucht van Masterplan Wintersport Arena Sauerland

check ook eens

6 Reacties

 1. nils schreef:

  nu de bergen nog 500 meter ophogen en je heb een geweldig en sneeuwzeker skigebied vlakbij!

 2. Matthijs schreef:

  Erg leuk bericht, ben er een keer bijna 😉 geweest 13jr geleden (kon voor die dag geen vrij krijgen) en nu 2jr geleden echt geweest. Helaas kan ik dus niet vergelijken, maar de reacties van toen waren niet al te lovend. 2 jr geleden gingen we niet op wintersport vanwege een geboorte. We zijn de donderdag en vrijdag wezen skiën met erg koud weer en verse sneeuw. We zijn reuze enthousiast over winterberg (mits niet in het weekend) je kan toch serieus skiën, pistes goed verbonden en het echte winterport gevoel is aanwezig. Misschien dit seizoen weer aangezien er nog een geboorte op stapel staat

 3. Roy schreef:

  Enig idee of het masterplan nu voltooid is Marco? Gr. Roy

 4. Marco schreef:

  Alle doelen zijn op dit moment wel bereikt wat ze voor ogen hadden. 1 grote skipas voor heel het gebied.. goede infrastuctuur.. sneeuwzeker van dec tot maart als temp meezit natuurlijk. Honderden km loipes en heel veel voor 50% gesubsidieerd. Denk dat het wel geslaagd is ja. Maar zal eens navragen voor je Roy of het nu voor tijdje klaar is

  • Paolie schreef:

   Nog niet helemaal. In Willingen staat voor volgend jaar een snelle stoeltjeslift voor de Köhlerhagen gepland (langste en (met stip!) de mooiste piste van het Sauerland) en op de iets langere termijn een stoeltjeslift voor de Sonnenhang, waardoor het gebied van Willingen verlost is van de kleine stukjes lopen en het vervelende verbindingsliftje tussen deze twee pistes.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.