Bizztravel is en blijft een grote steunpilaar voor Wintersportweerman.nl. Als weerman voel ik een sterke band met die club die met veel passie voor de sneeuw grootschalig (kleinschalige met passie zijn er genoeg) accommodatie inkopen op een manier dat voor velen de wintersport nog een beetje betaalbaar blijft (kijk zelf!). Ik ben er dan ook trots op dat ik weer een serie video’s ga opnemen voor Bizztravel dit seizoen. Niet zo frequent als vorig jaar en leuker om naar te kijken want bijvoorbeeld korter. Wat vind je van deze eerste uit Obergurgl-Hochgurgl? In de video kom je ook aan de weet wat voor een gek apparaat dit nu weer is… en spoedig lees je er en uitgebreid verhaal over op deze site.

Deze met lekkere offpiste tracks had ik gisteren al gepost! Patricia gaf aan dat zij nu ook in Obergurgl-Hochgurgl zit. Have fun! Ik rijd straks alweer door naar Zell am See Kaprun en St Martin am Tennengebirge.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Gesloten voor reacties.