Een tijdlang was er weinig spannends te ontdekken in de weermodellen en dan raak je je verhaal even kwijt. De sneeuwkansen deze periode waren een losse flodder. Storm komende donderdag? Het lijkt eerder mee te gaan vallen. Wel een fase met harde westenwind waarbij Scandinavië, Rusland, de Alpen en delen van Duitsland goede sneeuw gaan krijgen. En dan zie je ineens hou aanhoudend fris de verdere berekeningen voor maart zijn! Tijd voor een video!

Vanaf morgen echt bagger even qua regen dus! En dan die glijvlucht omlaag …

Dat was ie weer! Fijne dag.

Deel jouw foto, video en of verhaal in het Wintersportweerman.nl Weercafé (groepspagina op Facebook).

De eerste mailing aan donateurs met wat nieuws over het platform is gister verstuurd. Maar meer volgen omdat er veel werk aan de vernieuwing te klaren is. Als jij ook nog (of weer) wilt doneren kies dan zelf het bedrag. Ook kleine donaties worden erg gewaardeerd als een pluim voor het werk.

Inloggen voor gemakkelijker reageren met een leuke profielfoto doe je hierrr. Je reactie komt meteen live te staan.

Categorieën: Europa

Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

2 reacties

carl · 9 maart 2021 op 11:03

In winterberg zijn vandaag enkele piste opengegaan. Kijk je naar de webcam’s zie je nog niet heel veel volk. Er is wel een limiet op het aantal wintersporters. Niet gereserveerd kom je de regio niet in.

Tije · 9 maart 2021 op 11:31

Toen je vertelde dat we niet meer op de schaats komen, haakte ik bijna af! Maar…. toch maar even de video afgekeken en inderdaad leuk bericht, interessant om ontwikkelingen eind maart in de gaten te houden!
Ideaal wim-hof-weer inderdaad! Ik doe veel aan hardlopen en merk toch dat ik het prettigste loop bij een temperatuur van pak ‘m beet 10 graden. Twee weken geleden hadden we ineens paar dagen 17 graden, kon ik nog niet best mee overweg. Van mij mag het zo dus wel even zo blijven!
Behalve die (voorspelde) wind en regen dan…..

Gesloten voor reacties.