#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Loser – Altaussee … voor wie het wintergevoel echt wil beleven!

check ook eens

9 Reacties

 1. qlubtempo schreef:

  Lekker leesvoer! Ski in en out voor mij bijna een must, wat lekker is dat zeg! Fijn weekend!

 2. Filzmooser schreef:

  Leest absoluut heerlijk weg op de vrijdagmiddag…..
  Dorpje lijkt wel een beetje op Filzmoos.

 3. Roland Bodegraven schreef:

  Op de Loser/Sandling heb ik leren skien. Ook alweer 30 jaar geleden. We zaten dan altijd in een hotel in Badaussee. In de zomer gingen we altijd naar de oma van mijn au pair uit Badaussee. Die had een boerderij en daar werd dan de tent opgezet. Lekker wandelen naar een almhut en bij terugkomst aan de kaiserschmarrn en kinderbier (gewoon radler en ik was een jaar of 5 a 6 haha). Geweldige jaren.

  @Frederic wist je dat de Duitsers in WO2 bij Altausse dat drieluik van Jan van Eyck hadden verstopt?

 4. JanVanSoest(soesja) schreef:

  Wauw, mooi daar. Mijn leven is te kort om al die mooie plekjes te bezoeken!
  Oja….. Die geldboom komt ook maar niet.

  Mooi verslag! 3

 5. Roy schreef:

  Mooi stuk! Informatief en leuk om te lezen. 🙂 Ski in Ski out hier ook een 1e eis. De skibus is niet meer van deze tijd (knipoog). En dat toerskien.. daar heb ik zo mijn mening over. Erg leuk dat ik nu ook weet dat dat het meer is uit ‘Spectre’. Waar is dat glazen pand dan boven aan bij die skilift uit de film? Voor dat ze die gondel in gaan. Is dat ook daar?

 6. Robin schreef:

  Net terug uit Die Tauplitz en ook een dagje naar Loser gegaan; voelt wel echt kleiner. Maar ook heel plezierig en zeker gemütlich! Voor ons was het leuk een dagje Loser te doen, en dan weer snel verder in Die Tauplitz. Daar is toch met gemak meer variatie in de pistes te vinden. Al is het daar natuurlijk ook niet al te groot. Hopelijk dat ze nog wat willen/mogen uitbreiden.
  Dankzij de info in het verhaal ben ik even langs het meer gereden om de beelden van Spectre terug te halen, later in het huisje in Bad Mitterndorf de dvd gekeken en we herkenden het duidelijk! Dat is echt wel heel leuk.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.