#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Livigno, Zillertal Arena, Obertauern en Die Tauplitz leveren droomplaatjes bij het ontbijt

check ook eens

4 Reacties

 1. Noud schreef:

  http://images.bergfex.at/webcams/?id=3466&format=8&day=2013-10-30&c=9b112f0d44239d7f75ede72a66ec3514

  Sulden am Ortler: skigebied gaat morgen open. Later dan verwacht, vanwege warme weer.

 2. Remko (Zutphen) schreef:

  Ik heb me eens verdiept in alle geschriften over de komende winter. Van horror tot zacht, het gaat alle kanten op. Toch is mijn conclusie dat het er niet slecht uit ziet. Ik zie meer plusjes voor een te koude dan een te warme of normale winter. En een te koude winter past bij een economische recessie., ook bijzonder. Laat november maar gewoon novemberweer brengen en bij het begin van de meteorologische winter de omslag. Zal niet de eerste keer zijn. Vandaag naar buiten en genieten.

  • Arjan Ehlert schreef:

   Helemaal mee eens. Een winter die vaak vroeg begint verschiet mogelijk al zijn kruit. Beter in december dan is de kans op een langere adem groter. Misschien knallen we er straks meteen in. Ach er komen altijd wel speldenprikken ook in een zachte winter 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.