Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Livigno, mijn nieuwe favoriete bestemming?

check ook eens

12 Reacties

 1. Asten (Harmelen) schreef:

  Mmmmm, dank voor het reisverslag Cescia..

  Italië.. gaat het er mede dankzij dit verslag dan toch een keer van komen nu ik een alternatief zoek voor mijn voorheen vaste stek in de Zillertal Arena… het klinkt erg aantrekkelijk iig…

  • nils schreef:

   Ga je Hochkrimml verlaten vanwege het Jeugdverblijf?

   • Asten (Harmelen) schreef:

    Ja, eind februari gaan we nog wel die kant op maar met 450 extra stuiterballen én een erg langzame lift bij de Duxeralm die (wegens bezuinigingsmmatregel ?) het aantal skiërs absoluut niet aan kan wordt het tijd onze horizon eens te verbreden.. (sowieso niet verkeerd 😉 )

    • nils schreef:

     Ik kan het me inderdaad voorstellen!
     Als je alle bouwprojecten in de wintersportplaatsen ziet (ook kleine dorpen) dan vraag ik mij toch af of het over 10 jaar nog gezellig is op de piste tijdens de hoogseizoenweken…

    • Asten (Harmelen) schreef:

     Oeps… er ontbrak nog een stuk tekst… ging er om dat ze ‘m wel heel regelmatig stop zetten… dat krijg je als je zit te appen terwijl je als bijrijder ook andere dingen aan het doen bent 😉

     • nils schreef:

      ja jammer in zo’n mooi deelgebied. Maarja, er zijn nog wel meer pareltjes te vinden. Ook in Frankrijk hoor…

  • Cescia schreef:

   Ik (of beter wij) zijn verkocht. Oostenrijk is ook prachtig hé, maar je merkt gewoon dat je hoger gelegen gebieden moet opzoeken. In Livigno ga je gewoon tot in het dal, overal genoeg sneeuw. Een prachtig wit dal.

 2. Dany schreef:

  Net geboekt voor de eerste week van de Paasvakantie! Ben benieuwd.

 3. Simon schreef:

  Ben ook om! Net geboekt

 4. ann braem schreef:

  Wij gaan al sinds 1982 naar livigno, en hebben het zien evolueren van “boeren” skidorp naar een hippe skidorp

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.