Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Knal moeiteloos de bergen op met een e-bike.

Livigno eens geprobeerd en écht niets negatiefs kunnen ontdekken

check ook eens

13 Reacties

 1. jeroen1 schreef:

  Prima verslag man,wat is eigenlijk de naam van het verblijf wat jij daar had?

 2. RubenK85 schreef:

  Mooi verhaal @marco ! Ik lees hier veel over Livigno en ben nu wel heeeeeel nieuwsgierig aan het worden. Ik denk dat het sowieso mijn volgende bestemming gaat zijn, (eerst nog 1 of 2 jaar Australië ertussen, boarden in de Australian Alps is ook geen straf denk ik). Maar ik had nog een vraag, ik ben een relatief onervaren boarder. Kan jij inschatten of de pistes daar ook geschikt voor zijn? Weinig platte stukken en dergelijke..

 3. Stevie schreef:

  Snowboarden kan er prima

 4. Harm (Zutphen) schreef:

  Leuk verslag. Livigno trekt mij zeker (daarom ook meegedaan met de prijsvraag van WSWM) en ben ontzettend fan van de Italiaanse keuken.. Is het skigebied niet wat klein voor gevorderden? Totaal geloof ik ca. 120km welke ook nog eens niet aaneengesloten zijn. Valt dat niet tegen?

 5. Hans schreef:

  Dank je Stefan. Ja, iedereen is lyrisch over Livigno wat ik lees en hoor. Heb Livigno genoteerd!

 6. Douwe schreef:

  @MarcoM: Leuk verslag! Ik was er één week eerder (al hebben we elkaar zaterdag misschien wel gezien ;)) en heb ook erg genoten van het gebied. Alleen parkeren in het dorp is toch gewoon gratis? Bij de Mottolino gondel kun je sowieso gratis parkeren, en (in ieder geval in de week dat ik er was) kon dat ook bij de Cassana gondel aan de Carosello kant.

  @rubenk85: het gebied is eerder nog wat té heftig 😉 Er zijn weinig blauwe pistes, bijna alles is rood (wel érg breed). Ook zijn er weinig verbindingspaden.

  @harm: Het gebied is inderdaad niet heel groot. Hangt er een beetje vanaf wat je komt doen in Livigno: echt tochten maken gaat niet, daarvoor is het simpelweg te klein. De pistes zijn wel erg uitdagend en vaak ook erg speels (veel leuke heuveltjes). Je kunt er écht lekker knallen. Ik heb me er een week erg goed vermaakt.

 7. RubenK85 schreef:

  @douwe bedankt voor de info! Rood moet wel lukken, dat zou de ideale vervolgstap voor mij nu zijn 🙂

 8. Bart B schreef:

  Goed en duidelijk verhaal Stefan, tof om te lezen, ben enorm enthousiast geworden.
  Ik ga gelijk even de prijsvraag doen en wie weet kom ik dankzij jouw verhaal deze winter wel in Livigno terecht.

 9. karin brinkers schreef:

  Super leuk verslag. Ik kom hier al vanaf mijn achtste jaar en wordt nu 49. Ik zou er zo kunnen wonen. de sfeer is uniek te noemen. Wij gaan volgende week weer maar dan voor het eerst met onze dochter van 2 en ik hoop dat we er nog heel veel jaren naar terug gaan.

 10. anneke schreef:

  wij mogen na meer dan 30jaar Livigno ervaring zeggen dat het super is, wel veel duurder geworden,vb stikker zwitserland, trein, inkom Livigno, benzine en skipassen, maar toch nog steeds de moeite om jaarlijk onze skivakantie daar door te brengen

 11. Marco schreef:

  Bedankt voor je update Anneke;-)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.