lesmenuires29

Maaike Waaldijk is op rapportage in Les Menuires voor een artikel in ANWB Magazine komende herfst. Vandaag stuurt ze een foto op van een thermometer die 29ºC aanwijst. Dat is echt in ze zon want in de schaduw is het rond 16ºC vandaag. Maar het voelt wel als dik zomerweer want ze schrijft dat het na 13 uur echt klaar is met skiën en dat het dan tijd is voor de bikini. Helaas ontbreekt daarvan de foto.

heiig

Op de webcam van Mont Vallon zien we dat er toch aan het einde van de middag gewoon geskied wordt. Tja met dikke poederbakken onder je voeten met rocker gaat dat nog wel hoor!

chaletnl

Maaike is in Les Menuires op uitnodiging van Chalet.nl die er in het Hameau des Marmottes supersfeervolle appartementen verhuren als catered chalet. Ik heb er zelf mogen lunchen in februari en dat was echt genieten met het bovenstaande stel als chalet boy & girl.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

6 reacties

Gesloten voor reacties.