Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Livebeelden vanuit een zonovergoten Zillertal Arena

check ook eens

8 Reacties

 1. Leo schreef:

  Mooi bericht Valentijn; smullen!
  De avondupdate staat hier 😉

 2. Frank schreef:

  Leuk! Heb leren skiën in Zell, nog voor de aansluiting naar gerlos, zo’n 20 jaar geleden.
  Er is een hoop veranderd incl. dalafdaling

 3. Asten (Harmelen) schreef:

  Leuk!

  Hopelijk heb je geen last van stilstaande stoeltjesliften (4er Krimml express (4 personen) van het Ubergangsjoch richting Gerlos en terug had vorige week diverse keren storingen van meer dan 10 minuten)…

  Zelf kom ik er al tig jaar en constateer wel dat sommige stoeltjesliften waaronder de hier voorgenoemde wel erg traag zijn en m.i. aan vervanging toe zijn.

  Je zal ongetwijfeld ook gezien hebben dat de Dorfbahn van Gerlos al aardig begint op te schieten. Komend seizoen is ie gereed..

  • Valentijn schreef:

   Gelukkig geen last van storingen gehad! Ben het wel met je eens dat wel wat liften (erg) langzaam zijn. Krimml Express (rare naam zo ver van Krimml weg trouwens) is oud maar heeft nog wel tempo ondat stoeltjes losgekoppelt en weer aangekoppeld worden. Maar oh wat moet het hier bij slecht weer onaangenaam zeg…brr. Wel een van de redenen waarom het bezoek met mooi weer gepland stond 😉

   De Dorfbahn is inderdaad zeer ver gevorderd. Mooie lift wordt dat.

   • Snowman schreef:

    Het kan echt ontzettend koud zijn in de Krimml Express inderdaad.
    Kan me een keer herinneren met volle wind, sneeuw(korrel)val en echte diepvries temperaturen terug uit Gerlos. Compleet bevroren zo snel mogelijk naar beneden in Zell. Compleet stijf ineengekrompen in de lift, kouddddddddd! Zal die rit nooit vergeten. Nog nooit zo koud gehad als die dag. Venijnig dal bij de juiste componenten, zo vol in de wind!

   • Michael schreef:

    De lift gaat zo langzaam en heeft geen kap omdat het er flink kan spoken, de verbinding is nu al vaak dicht ivm met de wind.

    Met de nieuwe dorfbahn ben je vanuit Gerlos wel een stuk sneller in Zell. Scheelt een stoeltjeslift.

    • Asten (Harmelen) schreef:

     Ja, en die bocht moet ook rustig worden genomen omdat je daar in feite met je ski’s over de grond schuurt (ik heb er wel eens Nederlanders zien uitstappen ;-)..)

     Waarom daar niet 30 cm speling in zit is me niet echt duidelijk…

 4. qlubtempo schreef:

  Mooie plaatjes hoor, top gebied!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.