Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Live uit Livigno en een korte blik op de avondruns

check ook eens

16 Reacties

 1. Pieter Fe2o3 schreef:

  Leo,

  Fijne vakantie!

 2. joost amsterdam schreef:

  Ik ga het nogmaals herhalen. Van mijn part tot ik een ons weeg: de krokusweken worden echt top!!!! Alle mensen die denken dat het zwemmen wordt of skiën in een vooral lenteachtige omgeving die gaan steeds meer merken dat ze geen gelijk krijgen!

 3. Gerda (Den Haag/Nootdorp) schreef:

  Mooi bericht @Leo! Leuk jullie zo te volgen op weg naar Livigno! Het ziet er mooi uit, fijne vakantie!!

 4. Mooi verslag hoor en geniet volop van jullie vakantie @ Leo !

 5. Roy schreef:

  Leuke foto’s Leo! Met Skiset heb ik inmiddels ook een uitstekende ervaring. De vriendin van mijn broer had ook (via Wintersportweerman) ski’s gereserveerd en ze mocht na 2 dagen zelfs kosteloos switchen van type nou dat noem ik klasse service!! Geniet er lekker van daar! 🙂

 6. Danny schreef:

  Wakker worden in nieuwe sneeuw! Toen ik vannacht stiekem wakker werd en rond 06:30 naar buiten keek, sneeuwde het ook al licht. Groet vanuit Königsleiten!

 7. Viking (Harmelen) schreef:

  Gaan we het beleven dat we in maart landelijk in de sneeuw gaan belanden ?. Zou ook bakken met sneeuw voor de Alpen betekenen (GFS 00.00)..

 8. David schreef:

  Fijne vakantie Leo

 9. Marc schreef:

  Sneeuw op de reisdagen (21/22) van aankomende 2e krokus week lijkt steeds zekerder te worden. Niet gigantische hoeveelheden. 850 hpa temp -4c. Dus sneeuw vanaf zuid duitsland/oostenrijk.

  P.s. Neem mijn verwachtingen niet serieus. Ik ben geen weerman. Puur mijn eigen visie op basis van interesse.

 10. Arjan Ehlert schreef:

  Mooi live verslag Leo 🙂 en hele mooie plaatjes. Ook de 1e echte sneeuw voor jou buiten die natte sneeuwbui in Winterberg dan.
  Veel plezier met je gezin!

 11. Kees (mod) schreef:

  Veel plezier Leo!! 😀

 12. MorRonski schreef:

  Leuk dit te lezen en te volgen. Ook al omdat in binnen 2 weekjes in Livigno ben.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.