Na de sneeuwplaatjes van vorige week is het deze week volop zomer in de Alpen. Hoewel het weer hier nogal kwakkelt is het in de bergen op veel plaatsen wel echt hoogzomer. Dit staat garant voor leuke beelden en deze kan ik jullie niet onthouden. Wil je weten hoe mooi het momenteel in onze partnergebieden is, blijf dan zeker lezen. Wil je de blog van vorige week nog even bekijken, klik dan even hier!

Heerlijk genieten in onze Franse partnergebieden

Wegdromen is het zeker in Courchevel, onderstaand plaatje is afkomstig van de Facebookpagina van deze partner. Deze foto is genomen in La Rosière Natural Site. Dit prachtig gebied ligt beneden in de Vallée des Avals. Naast wandelen in de prachtige natuur kan je hier ook terecht om te kanovaren, een via ferrata en een echt avonturen trail-parcours.

Courchevel één van onze franse partnergebieden

Ook in Méribel is het heerlijk genieten op dit moment. Net zoals Courchevel is Méribel onderdeel van Savoie Mont Blanc. En beide foto’s bewijzen dat dit echt wel een topbestemming is zowel in winter als zomer. Wandel door de prachtige berglandschappen, ga mountainbiken en geniet van de prachtige natuur. Onderstaande foto is afkomstig van de facebookpagina van Méribel.

Meribel één van onze Franse partnergebieden

Heerlijk genieten in onze Oostenrijkse partnergebieden

En hoewel er heel hard gebouwd wordt aan de nieuwe gondelliften in Kleinwalsertal is het er ook heerlijk genieten. In december openen ze hier een nieuwe gondellift, Kleinwalsertal wordt een meer en meer aantrekkelijk gebied voor de wintersporter. Onderstaande foto van de facebookpagina bewijst dat dit ook een prachtige regio is om in de zomer te ontdekken.

Kleinwalsertal, één van onze Oostenrijkse partnergebieden

Wegdromen kan ook in Loser, het is misschien niet zo’n gekend gebied, maar zeker het ontdekken waard. Onderstaande foto komt van hun facebookpagina. Wat een uitzicht! Wauw! Wandelen, klimmen, mountainbiken of zelfs vliegen! Het kan hier allemaal. Loser staat garant voor avontuur. Wil je meer weten over deze regio, bezoek dan even hun website.

Loser, één van onze Oostenrijkse partnergebieden

Heerlijk genieten in ons Italiaans partnergebied

Onderstaande foto komt van de facebookpagina van Val Gardena. Het prachtige uitzicht over de Dolomieten is echt adembenemend. Ikzelf ga in September nog richting de Dolomieten en kijk hier enorm naar uit. Een actieve vakantie te midden van zo’n imposante bergen. Heerlijk! Wil je meer te weten komen over deze regio, klik dan even hier! De nieuwe prijzen van de skipassen staan ook al op de website ;-).

Val gardena, één van onze partnergebieden

Heerlijk genieten in ons Zwitsers partnergebied

Als laatste nog even ons Zwitsers partnergebied, ook Val d’Anniviers is het bezoeken waard. Dit prachtig zomers plaatje komt van de facebookpagina en is genomen in de Vercorin Valais. Naast wandelen kan je hier ook genieten van het Lac Noir, wandelen door de charmante dorpjes of al dromen van een wintervakantie!

Val d'Anniviers onze Zwitserse partner

Heb jij nog leuke foto’s van jouw zomervakantie in de bergen? Deel ze dan zeker onder deze post.

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

11 reacties

Gesloten voor reacties.