Zoals in het weerbericht van vrijdag aangekondigd is de sneeuwgrens alsnog wat gedaald vanaf het binnentrekken van de neerslagzone in de Franse Alpen gistermiddag. Onder de partners van Wintersportweerman.nl zijn gelukkig verschillende hoog gelegen skigebieden en skidorpen zodat we vanochtend trots kunnen melden dat Les Menuires, Zillertal Arena, Obertauern, Die Tauplitz en Livigno allemaal mooie sneeuw hebben! En natuurlijk ook het Kitzsteinhorn gletsjergebied van Zell am See Kaprun. Hierboven de meest bizar mooie webcamplaat vanochtend van het Niederhorn boven Beatenberg (download grote plaat). Hieronder nog veel meer snoepplaatjes.

[fbphotos id=498106056890271]

Dit is echt een hele fraaie collectie webcambeelden omdat het contrast zo mooi is. De Tauplitz springt er voor mij uit omdat daar zo ver naar het oosten enerzijds de warmte vanochtend pas verdreven wordt (druppels op de cameralens), maar anderzijds de sneeuwval het meest intens is. Kies zelf even welke je de mooiste vindt en laat het weten in de reacties! Kijk ook even onder de webcams naar de Feratel videoplayer (zie menu of klik hier) om te zien waar de vlokken echt fraai neerdwarrelen.


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

5 reacties

Gesloten voor reacties.