Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Lekker thuis rommelen in zonovergoten Europa wachtend op basisinkomen

check ook eens

28 Reacties

 1. Mooi bericht weer @hajo !
  En nogmaals spelen onze beleidsmakers weer flink met onze kl…. wat de hype rond het corona virus betreft. Met als enige doel massahysterie creëren en iedereen naar een totalitair regime leiden.
  Bekijk deze video maar een keer en trek er uw conclusies uit:
  https://youtu.be/WEVOjFBgD6Y

  • Hajo schreef:

   Dat is niet mijn lijn momentel maar je weet het nooit!

   • Als je videos van Tony Heller bekijkt op YouTube kom je op hetzelfde resultaat en ook Diamond (Oppenheimer Ranch project) vaart helemaal dezelfde koers.
    En er zullen nog wel een aantal betrouwbare bronnen zijn die hetzelfde schrijven en zeggen.
    Truth of games, eveneens op YouTube, is ook zo’n bron.

    Maar goed, tegen de miljoenen gehersenspoelde kudde schaapjes uitleggen dat ze gef#ckt worden in hun hersenpan is geen eenvoudige taak.

    • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

     Iets genuanceerder kan wel Kirsten,ieder zijn eigen mening hoor.

     • Ik schrijf op mijn manier en maak me duidelijk zoals ik het wil. En daar moet jij je maar bij neerleggen.

     • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

      Doe aub ff gewoon in deze moeilijke tijd ,is geen issue om je mening over klimaat(die je al 100000keer)gegeven hebt hier wederom op een buitensporige manier van de toren te roepen!!Hou het bij je goede en mooie bijdrage,die jij ook in je hebt.Amen

     • Nou beste @ron, om je alvast gerust te stellen, of teleurgestekd kan ook, is het niet door mijn schuld dat het virus is uitgebroken. Dus als ik daar iets over te zeggen heb dan doe ik dat. Maar we spreken mekaar wel over een drietal weken wanneer je in tussentijd onder dwang 24/7 binnenshuis heb doorgebracht.
      En, misschien wel uren, staat aan te schuiven in de rij bij de supermarkt, bakker, slagerij, benzinestation, etc.

  • Patrick schreef:

   Ik vraag mij af waarom jij al lang geen eerste minister bent van het land, je schijnt het toch altijd beter te weten . Ofwel moet je maar verhuizen want het is toch nooit goed. Zijn al die professoren, virologen enz .. dan domme mensen ? Vertel dit maar tegen al die zieke mensen en de familie van de vele doden .

 2. sanco schreef:

  Hoezo “rommelen” ? heb daar echt wat moeite mee, hoewel je het misschien niet zo bedoeld.
  Voor velen is het een tijd van werken onder hoogspanning en anderen rommelen niet maar doen hun stinkende best om met de voorhanden zijnde ICT middelen toch nog een bijdrage te leveren.
  Niet altijd zo efficiënt als face to face, en met soms beperkingen qua bandbreedte en aandacht vragende kinderen, maar toch..
  De wereld staat echt niet stil, behalve voor een paar mensen die zich er nu schijnbaar aan kunnen onttrekken…

  • Peter Himpe schreef:

   Bedankt Kirsten,

   Ik heb het al opgegeven anderen te overtuigen van hun kuddementaliteit.
   Bij elk wereldprobleem, is er maar één antwoord. “Follow the Money” Hier de Pharma met volgend jaar iedereen de verplichte vaccin… Bedankt Bill Gates?
   En zeggen dat er nog mensen blij gaan zijn dat er een vaccin is…

   De mensen hebben liever de gemakkelijke leugen, dan de moeilijke waarheid.

   • Gerard schreef:

    Zijn jullie een van de Russische trollen die via nepnieuws proberen de onrust te vergroten en chaos te creëren?

   • Geen dank, ik tracht mensen gewoon te behoeden voor wat men van hen tracht te maken. Werkende zombies die op commando knikken en buigen daarbij luisterend naar de oppermachtige leiders.

    Ik citeer nog vanop YouTube:

    ° Die Corona-Hysterie eignet sich perfekt dafür, um Bürgerrechte einzuschränken oder ganz abzuschaffen.
    • Corona macht möglich, dass sich Menschen freiwillig unter Quarantäne, was nichts anderes als eine andere Form von Haft ist, stellen lassen.
    • Corona ermöglicht, dass wir uns an verstärkte Polizei – und Militärpräsenz auf unseren Straßen gewöhnen.
    • Corona stellt sicher, dass sich Menschen nicht mehr versammeln dürfen oder wollen! Einschränkung der Versammlungsfreiheit (Frankreichs Gelbwesten erlahmen!)
    • Corona erwirkt, dass Menschen gegen ihren Willen geimpft und zugleich gechippt (RFID) werden können. Die verfassungsrechtliche „körperliche Unversehrtheit eines Menschenlebens“ ist dann vorbei.
    • Corona macht möglich, das Bargeld, unter dem Vorwand von Ansteckung, abzuschaffen.
    • Corona macht, zwecks Aufrechterhaltung der öffentlichen Ordnung, die totale Überwachung möglich.
    • Corona ist das perfekte Alibi für den Zusammenbruch des Finanzsystems. Somit bleiben die wirklichen Gründe und wahren Verursacher im Hintergrund.
    Corona ist nicht die Ursache, sondern die Ausrede und Rechtfertigung.

    • Max schreef:

     Prima als je mensen wilt behoeden. Veel succes. Je kunt je afvragen of een wintersport forum daar het juiste platform voor is.

     • Wessel schreef:

      Wat een bijdrage… Wel chil als die Duitsers en Oostenrijkers is afstappen van dat contante (zwarte) geld. Gewoon lekker kunnen pinnen bij de bergrestaurants 😉

     • Wessel schreef:

      Btw, “er is geen medische reden contant geld te verbieden” (is vanavond gezegd in het kabinet door de minister van Financiën). Dus corona gaat (helaas voor jou en voor mij) geen reden zijn Kirsten. Succes de komende periode

    • Ik hoop dat jullie allemaal goed en wel beseffen dat ons leven er na deze ‘ crisis ‘ nooit meer hetzelfde zal uitzien zoals we ze tot hiertoe gekend hebben.
     We spreken elkaar over een drietal weken nadat iedereen onder dwang van onze leiders en beleidsmakers 24/7 binnenshuis heeft doorgebracht.
     #timetowakeup

 3. joke,riederalp schreef:

  Ik ben een mazzelaar. Samen met mijn man hebben we hier een luxe vrijwillige quarantaine. Schitterend weer en elke dag een prachtige wandeling naar de plaatselijke super(nog volle schappen)
  Toch zijn er ook nadelen, ik zou graag even in het ziekenhuis werken en de kleinkinderen opvangen en met huiswerk helpen. Maar ja leeftijd hè
  Mijn dochter zei: Mam blijf lekker op die “veilige” berg dan hoeven we ook niet om jullie zorgen te maken.

  • Martijn sonnenberg schreef:

   Ja , tikkeltje jaloers wel! In de winter voor je mooie plaatjes, nu voor je vrijwillige quarantaine locatie!
   @Roland: sterkte nogmaals met je vrouw? Zelf ook in quarantaine gegaan?
   Hier is mijn vrouw zonder test door de ziekenhuis hygiëne als ‘besmet’ gelabeld Nav vervelende hoest klachten, ich vakantie Lech. Morgen maar eens horen wat ik daar voor mezelf van denken moet… .
   Hoop vooral dat we landelijk de piek laag genoeg kunnen houden voor de ic capaciteit en dat we voldoende kapjes etc kunnen blijven inkopen.

 4. Aart schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1584569152.jpeg[/img]
  Ik ben benieuwd of de genomen acties tegen het coronavirus voorkomen dat de piek van het sterftecijfer van 2018 wordt overschreden.
  Bron: https://www.rivm.nl/monitoring-sterftecijfers-nederland die de grafiek maakt op basis van gegevens van het CBS. Op de site van het CBS zijn zeer gedetailleerde gegevens te vinden over hoeveel mensen er in Nederland jaarlijks overlijden en waaraan.

 5. Bart (Amsterdam) schreef:

  PS kijktip als je even niks te doen hebt, Lentebeelden op “de Belg” (Een). De verlaten skigebieden zien er droomachtig uit!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.