De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Lawines eisen hun gruwelijke tol en da tel je in groen Oostenrijk je zegeningen

check ook eens

29 Reacties

 1. Alpen Herz Ladis schreef:

  Hajo je bent een topper!

 2. sneeuwfanaat schreef:

  Geweldig Hajo dat je op vakantie zo veel moeite doet om weer een fantastisch bericht te kunnen posten.Dank ook aan je vouw die jouw op vakantie laat in de avond op zoek laat gaan naar een wifi point!superrrr

 3. Haus Piesendorf schreef:

  Dag Hajo! Eindelijk de echte wintersportweerman op bezoek in ons pitoreske Piesendorf(-: Nog een gezellige tijd hier wensen wij je toe: Marco en Susan van Haus Piesendorf.

  • Hajo schreef:

   Hebben jullie wifi? Los daarvan kom ik graag eens kennismaken hoor! Wanneer schikt het?

   • Haus Piesendorf schreef:

    Hoi, van harte welkom hoor! Kijk maar even wanneer het je uitkomt. Vandaag was het een beetje erg druk dus we lezen nu pas je bericht. Je kan bij ons ook komen internetten, geen probleem. We horen wel van je! Marco en Susan

 4. denise schreef:

  Te gek. Haha zie het al voor me. Knettergek worden van een gebrekkige verbinding… kun je stapelgek van worden..en dan zit je zomaar in de mac een bericht te schrijven voor ons:-) geweldig. En idd wat een topvrouw heb je dan! Heel veel plezier. Denise

 5. Drie Dalen Denny schreef:

  In Carezza (Italië) ook veel gevallen. Tijd geen electriciteit en liften daardoor (en door takken/bomen op kabels) dicht:
  http://www.youreporter.it/video_Emergenza_neve_cadono_piante_su_cavi_funivia_impianto_fermo

 6. Marco schreef:

  Wat is een verbinding dan belangrijk. Mooi stuk tot nu toe Hajo, en wat een dump zeg op de plaatjes! Maat van me is nu ook onderweg met auto naar Zell am See. Wel even de maisflitzer coaster doen he? 😉 veel plezier met de fam.

 7. Boris schreef:

  Eén McHajo! Wie had er die McHajo besteld??? McHajo? Niemand?

  Ah! 2000 bezoekers van wintersportweerman.nl! Uw bestelling zit klaar achter zijn McBook!

 8. Frederic schreef:

  Zo. Weerman Frederic is klaar om naar Die Tauplitz te vertrekken! Hopelijk is de Wifi daar iets beter 🙂 . Net nog even de weerkaarten bekenen. Er broeit van alles wat. Dat is wel het minste wat je kan zeggen. Tot later iedereen!

 9. Hajo schreef:


  Wil Erwin hem nog zien? De temp van Adelboden vandaag? Of schaamt hij zich een beetje? Hij zat er wel erg ver naast zeg…. (dinsdag was 10,5C) maar hij heeft toch echt verstand van weer.

 10. Dennis H. schreef:

  mijn eerste wintersportervaring in Piesendorf, skieen geleerd op het heuveltje in Walchen. (Daar hoeven we toch zeker niet van af, deze week????)
  Het is daar dat ik volledig verslaafd ben geraakt aan dat witte poeder.

  • Hajo schreef:

   Is 80% groen die steile piste…. (dat is hem toch)… en lift draait natuurlijk niet…. ik heb in Piesendorf enkele stappen van mijn paragliding opleiding doorlopen… zo zie je maar: waar een klein dorp groot in kan zijn….

   • Dennis H. schreef:

    De Nagelkopf in Walchen, net buiten Piesendorf. Met school, als werkweek vermomde skivakantie.
    De oefenweide vonden wij de eerste dagen steil zat. Met bewondering keken wij naar de mensen die alsof ze met ski’s aan worden geboren, naar beneden suisden, remden met twee benen naast elkaar in plaats van in een taartpuntje. Nooit, maar dan ook echt nooit zouden wij dat kunnen, als was het een werkmaand in plaats van een werkweek. Maar de tweede dag toch omhoog, en al zag het er vast niet uit, we leefden nog beneden. En elke liftje omhoog, gingen we beter naar beneden. Toen we laatste dag vrij mochten skieen in Zell am See wist ik het zeker: dit is werkelijk het allerleukste om te doen!
    Sinds dat jaar heb ik maar 1 winter gemist, toen geïnvesteerd moest worden in trouwjurk en feest.

 11. Wel mooie berichten in andere skigebieden van veel sneeuw. Maar had het niet eerlijker geweest om ook nog 20 over skiwelt tor in de dalen te poederen met 10 cm waren we hier ook tevreden geweest. Ik gun het overigens iedereen in die gebieden maar mezelf natuurlijk ook een beetje.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.