last minute met de lama's in Montafon

Hoewel ik vaak hoor “oh jammer de winter zit er op”… denk ikzelf, nog een maand jongens! Nu niet het hoofd laten hangen, we kunnen nog op veel plaatsen nog tot midden april wintersporten. In Montafon zelf kan je nog terecht tot 8 april, ideaal dus om last minute jouw paasvakantie nog in te vullen. Want eerlijk, wij hebben de afgelopen jaren echt topvakanties gehad in april. Het is hier heerlijk rustig, vaak zit er nog een heuse onverwachte sneeuwdump in en het zonnetje is ook vaak van de partij. Wintersporten in april is puur genieten. Daarnaast heb je hier ook nog leuke events om het seizoen af te sluiten. Of wat dacht je van een wandeling met lama’s? 

Last, last, last minute

Heb je na het lezen van deze blog echt zin om jouw koffers te nemen dan kan je als je snel bent nog genieten van Brass am Berg. Op 17 en 18 maart kan je hier luisteren naar de leukste muziek op de Silvretta Nova, plaats van het gebeuren is het Kapellrestaurant in Schruns, de Bella Nova in St. Gallenkirch en de Nova Stoba in Gaschrun. Telkens tussen 13H00 en 13H30 begint hier de muziek uit de koperen muziekinstrumenten te klinken. Ik heb het al eens mogen ervaren en het is heel leuk om na jouw lunch even te relaxen. Zeker voor mensen zoals mij die helemaal niet houden van Aprés-ski muziek.

Brass am Berg - Last minute naar Montafon

Geen zin in muziek? Op 17 maart kan je in het Montafon Snowpark nog terecht voor de Selfie Day. Toon jouw beste selfies met de hashtag #montafonmoments vanuit het Freeridecross of Snowpark (beide op de Hochjoch) en wie weet win jij wel.

Events in Montafon

Als afsluiter kan je op maandag (21/03) nog gaan genieten van een culinaire avond in de Vinnova. Je ontdekt hier de lokale wijnen en kazen vanaf 18H00 tot en met 22H00.

Vinnova last last minute naar Montafon

Voor meer events kan je terecht op de volgende link.

Last minute tussen de lamas’?

Geen zin om een hele dag te skiën, wel tot en met 3 april kan je gaan wandelen met lama’s. Want toegegeven er zijn weinig dieren zo geweldig als lama’s. Zeg nu zelf, onderstaande foto doet je toch smelten…Die kopjes! Op de Kristberg ontdek je gedurende een 4 uur durende wandeling de mooiste mijnwerkerspaden samen met de lama’s. Horst is de lamagids van dienst, samen met de dieren zorgt hij ervoor dat je ongelooflijk kan genieten van de natuur. Opgelet dit kan enkel op dinsdag en je dient een dag op voorhand te reserveren. Meer informatie vind je hier!

Last minute wandelen met Lama's

Kan bovenstaande jou toch niet bekoren? Wel dan ga je toch gewoon om te knallen op de pistes ;-)!

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

1 reactie

Gesloten voor reacties.