Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Langste skitunnel ter wereld is in het Montafon maar waarom?

check ook eens

7 Reacties

 1. Joost Amsterdam schreef:

  Lijkt op de video niet eens zo zwart. Wel een prachtige piste zeg. Mooie video!

 2. Maxski schreef:

  Leuk om te lezen dat jullie enthousiast zijn. Ik ben dit ook al enige jaren. Onovertroffen off piste mogelijkheden! Afgelopen februari in Gargellen gezeten en nu reeds een huis geboekt op de Galgenul in St.Gallenkirch op 300 meter van de Grasjoch en Valisera baan. Blijft leuk om een dagje Golm of Gargellen te doen. Zeer afwisselende gebieden.

 3. Kees (mod) schreef:

  Hajo heeft geen woord teveel geschreven. Erg leuke gebieden met veel mogelijkheden. Uitdagende zwarte pistes die echt gaaf zijn om te nemen. Met de nodige reserves ging ik afgelopen zondag naar Golm. o.a. omdat dit gebied niet zo groot is. Hier aangekomen was ik zeer blij verrast door de veelzijdigheid van dit gebied. Ieder gebied heeft zo iets eigens, wat alle gebieden bij elkaar zeker de moeite waard maakt. Enige minpunt bleek dat er nogal wat mannen aan het rondskiën waren in dezelfde kleurstelling als mijn skikleding, dat was voor Hajo nog wel eens verwarrend. 😀
  @Hajo De filmpjes zijn goed gelukt 😉

 4. Diane schreef:

  Helemaal mee eens! Ik kom er inmiddels zo’n 20 jaar. Eerst alleen met mijn ouders en broers. Inmiddels uitgebreid met aanhang en 5 (klein-) kinderen. Grootste pluspunten: goed bereikbaar vanuit NL en sneeuwzeker. Wij zijn hier nog steeds niet uitgeskied!

 5. Marco schreef:

  Mijn naam was niet voor niets een paar jaar terug op deze site MarcoMontafon🙂 3 jaar bij App. Laijola is Gaschurn verbleven. Geweldig gebied. Erg verknocht aan de Golm en HochJoch. Silvretta ook top. Enig minpunt is de après ski hier. Alhoewel je erg leuke en gezellige bars hebt. Zoals de umbrellabar onderaan de dal afdaling bij Gaschurn:-)

 6. Rombout schreef:

  Hoi Hajo en crew,
  Ik ben al sinds 1973 /74 vaste gast in Gargellen.
  Dit jaar het 40e seizoen! Tegenwoordig met eigen
  kinderen. Mede door mee mogen skiën met de lokale
  jeugd selectie (zeer) goed leren skiën.
  De off piste en tourski mogelijkheden zijn groots.
  Met lokale vrienden dingen gedaan die me nu
  achter de oren zouden doen krabben….
  Eind 80 begin 90er jaren ook skiles gegeven
  in Silvretta Nova en Gargellen.
  Gargellen is mijn jeugd en mijn jeugdliefde.
  In het algemeen geniet ik van jullie site, hier komen enkele van mijn fascinaties samen ….
  Keep up the good work…
  Grt, Rombout

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.