Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Lage landen winterprik plaatselijk al behoorlijk extreem

check ook eens

104 Reacties

 1. Erwin schreef:

  @leo, de trog nadert op dit moment de noordkust (21 UTC) dus wat je schrijft dat de activiteit minder wordt is niet zo zo. Juist intensivering bij passeren van de trog is te verwachten in het NO, dat zou jij als weerman toch moeten weten. Heb ik in het vorige bericht ook uitvoerig beschreven. Wel is het zo dat vooral regio NO daar profijt van heeft.

  • Leo schreef:

   Lees nou jongen! Ik heb het over de (zuid) Hollandse kust, voor de kansen voor heel NL!!!
   Ook zeg ik nb dat het NO veel kansrijker is – maar ga ik niet herhalen wat ik daarboven al uit het KNMI geplakt heb!

   • Erwin schreef:

    Ik reageer dat de activiteit minder wordt en juist het precies het tegenovergestelde zal nu het geval zijn. Intensivering!.
    Dus wat je schrijft is onzin!

    • Leo schreef:

     Actueel, op de radar, in het WESTEN. Maar nogmaals, het kan vriendelijker 😉 einde discussie.

    • Ronaldo schreef:

     Goh Erwin
     Kun jij het beter dan?
     Schrijf eens een bericht…je hebt toch een inlog? Galbakkerij noem ik dit.
     Een gemotiveerde en immer correcte weerman afzijken?
     Je kunt je reactie ook nuanceren in een aparte reactie zoals…
     Hoi Leo….heb je daar en daar rekening mee gehouden en zie je dit en dat..??
     “Dat zou jij als weerman moeten weten” zijn steken onder water met een iets te grote en roestige Kriss Pusaca.
     Zo gaan wij als “team” niet met elkaar om.
     Oh sorry…daar hoor JIJ nog niet bij
     Misselijke reactie

     • Keida schreef:

      Chill Ronaldo. De pot verwijt.. Beetje…

      Ben benieuwd of van uitstel afstel komt mbt dooi

     • erwin schreef:

      Blijkbaar wordt enige kritiek niet geaccepteerd Ronaldo. Heb duidelijk vorige bericht uitvoerig het effect van de trog beschreven en als er dan een iets wordt beschreven wat naar mijn mening niet klopt (of volledig gemist wordt) reageer ik daarop) Had het idd misschien wat anders kunnen en moeten opschrijven maar dat zit ook in mijn directheid. Neemt niet weg dat dat ik vind dat hier slecht met kritiek wordt omgegaan.
      Maar ik ben hierin niet de enige kan ik je melden.

     • Leo schreef:

      De toon Erwin, de toon. Daarnaast -en dat maakt het uiteraard nog wat erger- zit jij ernaast; niet ik. Of hooguit heb ik het niet duidelijk genoeg opgeschreven. Want als jij het al niet begrijpt.. Ik doe nog een poging. Ik doelde vooral op heel NL (en eigenlijk gewoon ook Rotterdam omdat dat eigenbelang is). Lijkt mij vrij duidelijk; daarvoor beschreef ik immers dat die benodigd zijn voor de lage temperaturen en een schaatsvloer. Omdat de buien zuidzuidoostwaarts trekken heb ik dan niet zo veel aan toenemende activiteit in Groningen!

    • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

     Pffff Erwin alsjeblieft kritiek word hier wel gewaardeerd en jouw mening helemaal .Maar jouw reactie naar Leo kan echt niet !!!!!

    • Bas schreef:

     @Erwin Ik vind het toch jammer hoe je dit brengt. Zeggen dat wat Leo zegt onzin is vind ik eigenlijk kleuterachtig. Dat vind jij van mij +1 dus mag ik dit ook zeggen toch?

    • Asten (Harmelen) schreef:

     Erwin, wat mij betreft mag je een keer naar een psycholoog… je bedoeld het misschien goed maar het komt keer op keer zo rot je strot uit.

     Bovendien trap je hier 9 van de 10 keer open deuren in en presenteer je dat als openbaringen (en je hebt zelfs nog ‘volgers’ ook)… , ook kun je vaak je ongelijk niet direct toegeven en schoffeer je iedereen die naar jou mening niet denkt als jij.
     Nu dan maar eens recht voor zijn raap: mensen zoals jij daar loop ik op mijn werk met een wijde boog omheen.
     Slaap lekker en ik heb er geen enkel bezwaar tegen als mijn bericht wordt verwijderd maar wil dit wel gezegd hebben…

     In Harmelen net trouwens nog leuke sneeuw. straten zijn wit… jahoe !

   • Leo schreef:

    Verder klinkt “dat zou je toch moeten weten” tegen een collega niet zo heel vriendelijk; daar kan ik niet zo heel erg goed tegen.. Alsje ervan overtuigd bent dat iets echt heel erg fout is doe je dat liever niet op site maar even achter de schermen..

    • Erwin schreef:

     Je doet helemaal niks fout. Ik zeg alleen dat bij passeren van een trog-as de buienactiviteit eerder zal toenemen het komende uur ipv afnemen. Heb ik ook uitvoering beschreven in vorige bericht. Als jij dan het tegenovergestelde opschrijft reageer ik daarop. Verder een prima bericht Leo.

     • Hans schreef:

      Ik ben een andere Hans (Hans anders?) als die van +100 😉

     • 14Harm schreef:

      Inderdaad @Erwin ik wordt ook niet goed van je betweterigheid. Je geeft vaak op een directe manier aan dat een van de andere teamleden het fout heeft. Volgens mij waarderen vele jouw analyses, maar als je dat nou eens op een fatsoenlijke en niet-afzeikerige manier zou brengen worden we daar allemaal blij van. Schuif je ego opzij, en geef aub ook toe dat jij er minstens zo vaak naast zit als n ander (terug naar teflon, flitswinter, geen winter in januari). Natuurlijk is een weerwoord goed Erwin. Maar doe het gewoon op een normale manier en geef ook je eigen fouten toe. We zijn allemaal liefhebbers dus behandel die ander ook zo.

  • Erwin schreef:

   Verder een goed bericht trouwens 🙂

 2. Erwin schreef:

  16. Januar 2016 22.10 Uhr

  Modelle: Neues Schneetief im Anmarsch? Vor der Westküste Norwegens ist am Nachmittag ein Gebiet mit teils heftigen Schneeschauern und Wintergewittern entstanden. Aktuell dreht sich dieser Schauer-Batzen vor der Küste Süddänemarks ein und zieht weiter nach Süden. Erste kräftigere Schneeschauer haben bereits den Norden der Niederlande und den äußersten Nordwesten Deutschlands erfasst, dort wurde es teilweise innerhalb von Minuten weiß. Dieses kleine Tief könnte in der kommenden Nacht auch für eine weiße Überraschung im Nordwesten Deutschlands sorgen. Es wird in den kommenden Stunden die niederländische Nordküste erreichen und in der Nacht über den Osten der Niederlande nach Deutschland ziehen. Der niederländische Wetterdienst KNMI warnt für die kommende Nacht bereits vor heftig

 3. Joke, Riederalp schreef:

  Bedankt Leo…….tip: bewaar oude hockeysticks voor het strand(ze slijten nog een sneller dan op een zandingestrooid kunstgrasveld)

 4. Evert schreef:

  Bij ons in Winsum (GR) 0.9gr en alles wordt goed wit door beste sneeuwbuien.

 5. Klaas schreef:

  Noorden van Friesland valt alles mee, net een hagelbuitje gehad maar verder gebeurt er eigenlijk niet zoveel.

 6. jeroen schreef:

  Trog of geen trog….ook in tilburg is een tapijtje wit goud afgeleverd zojuist.

 7. Joost Amsterdam schreef:

  Het moet mij echt van het hart. Het is dit seizoen niet bepaald een toppunt van positiviteit op deze site. Ik denk dat jullie op de verkeerde weg zijn met het fitten op elkaar. Gebeurd het niet op en met lezers dan gebeurd zelfs onderling tussen de weermannen. Ik kan mij niet voorstellen dat sponsoren hier blij mee zijn en dat zij door dit soort zaken mogelijk afhaken. Ik kan mij ook voorstellen dat lezers gaan afhaken. Slechte zaak hoe vaak dit soort gekift op deze site gebeurd. Kappe nou!

  • Bas schreef:

   @Joost Het zijn niet de weermannen die hier zitten te fitten! Het zijn enkele personen.

  • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

   Is wel gewoon een topsite met positieve energie,af en toe een meningsverschil (daar zijn we mensen voor)moet kunnen mits het binnen de spelregels blijft!!!En lezers gaan echt niet afhaken @Joost jij ook niet

  • winterweer schreef:

   Goed gezegd, beetje veel soap de laatste weken. Met het kouder worden van het weer liever wat meer warmte naar elkaar.

  • Hans schreef:

   @Joost Amsterdam, even ter correctie: DÉ WEERMANNEN van het WSWM-team fitten niet op elkaar hoor. Het is deze Erwin die, net als vorig jaar, alles beter denkt te weten én steeds maar weer zijn gelijk wil halen en hebben. Ook sommige lezers worden hierbij geschoffeerd!

 8. snowfever schreef:

  Ik sluit me helemaal aan bij de reactie van Joost. Ik stoor me hier ook echt aan. Positief kritische reacties zijn prima maar dit is echt niet nodig. Inmiddels eindelijk sneeuw in Venray!

 9. Bas schreef:

  @Leo niets van aantrekken wederom top bericht!!

 10. Mark (breda) schreef:

  Zo jammer….die kritiek telkens van sommigen. Of is het een gevoel van onderwaardering? Compensatiegedrag? Oude rekeningen vereffenen?

  Tip voor die personen: start http://www.mopperweerman of donderweerman en doe je ding.

  @Leo: fijn bericht. Altijd prettig lezen!

 11. thijssen schreef:

  Joost, helaas moet ik het met je eens zijn. De site heeft bijna bij elk blok een non- discussie. Ik herken de site ook niet meer van vorig jaar. Kijk het nog even aan, maar het gaat meer over gelijk krijgen, vorm opvatting. Waarschijnlijk krijgen we nu weer stevige repliek, maar ik hoop dat het anders wordt.

 12. qlubtempo schreef:

  Zo…. Ik ga maar slapen, ben echt een beetje Erwin moe.

 13. Bram schreef:

  Ik stoor me er ook wel aan. En het erge is dat het steeds dezelfden zijn die de sfeer en toon hier trachten te verpesten onder het mom realist te zijn… Erwin, Stefan, Geert en Louise zijn hier de toppers in! Start jullie eigen website of laat enthousiaste weermannen zoals Leo, Frederic, Ronaldo of Hajo en hun positieve toon ondanks de soms mindere kaarten tenminste in hun waarde… Inhoudelijk is erwin niet eens zo slecht, maar zijn negativisme en toon is echt vreselijk… Sorry… Moest er even af…

 14. Hans schreef:

  Puike berichtgeving weer @Leo, net als gisteren! Zoals het er nu uitziet dinsdag de depressie zuidelijk(er).

 15. snowdreamer schreef:

  Jongens wat een gemopper laat ons aan de winter denken .

 16. PChico schreef:

  Goed bericht Leo, met de noodzakelijke terughoudendheid. Ik ben blij dat ik er niet voor geleerd heb, want het is onzekerheid troef. Hier in Kampen zijn de straten wit door de hagel en sneeuwt het nu heel licht. Hopen dat het in Flevoland ook zo is, want ik kijk uit naar een winters landschap bij Flevonice morgen.

 17. GerdaJDen Haag/Nootdorp schreef:

  Was het net een leuke dag vandaag , mooie plaatjes gezien, leuke berichten …gaat het weer zo…… Reageer normaal op elkaar en anders achter de schermen !

 18. michel schreef:

  Even een korte update vanuit de stad Groningen waar het afgelopen dagen bol stond van Eurosonic Noorderslag, daar werden we vanochtend wakker met weer een witte deken en gelukkig geen ijzel zoals de vorige keer

  De dag kwam de temperatuur niet boven de 3°C, en met een koude wind voelde het een stuk kouder aan, in de avond net als eind van de ochtend veel sneeuw.

  Jammer dat de sneeuwval van vanochtend de dag niet overleeft heeft, maar in de avond sneeuwde het regelmatig stevig en met een temperatuur rond het vriespunt ligt er weer een mooie witte deken in de tuin en de straten.

  We zullen zien wat de komende dagen gaat komen, maar de kou van de afgelopen dagen is wel lekker.

 19. Marco schreef:

  Goed bericht Leo. Ik sta dus morgenochtend vroeg na mijn nachtdienst te krabben.. als ik ergens een hekel aan heb.. Dan wil je naar huis in je bed liggen. 😉

 20. Marco schreef:

  Beste lezers. Einde discussie over de reageerders hier. Dit pakken we achter de schermen even op.
  Het sneeuwt, het vriest, de Alpen zitten goed.. wat willen we nog meer.

 21. erwin schreef:

  Heren& Dames, zoals Eric verlaat ik ook deze site voorgoed. Blijkbaar wordt enige kritiek en directheid hier door de meesten niet gewaardeerd.
  Daar wil ik geen deel meer van uit maken. No hard feelings 🙂 Het ga jullie goed!

  • Bas schreef:

   @Erwin Die normaal man! Wij warderen je bijdragen enorm, alleen vlieg je soms qua toon uit de bocht.

  • Harm (Zutphen) schreef:

   Daahaag..

  • 14Harm schreef:

   Als je zelf ook een klein beetje tegen kritiek zou kunnen, dan zette je morgen een dijk van een LL-bericht neer met realistische doorkijk op korte termijn en lef op lange termijn + toegeven wanneer je fout zit. De groeten!

  • Roy schreef:

   Bedoel je tot volgend jaar Erwin? 😉

  • Maikel(Tilburg) schreef:

   Helaas erwin ben jij het die niet tegen kritiek kan. Mensen leveren hier namelijk kritiek op je (vaak negatieve en soms, zoals vandaag, neerbuigende toon) maar prijzen je kritische en duidelijke bijdragen aan de discussies op deze site. Op deze manier de site verlaten toont juist dat jij degene bent die niet tegen kritiek kan. De weermannen op deze site kunnen dat juist wel, en zijn zelfs zo vriendelijk om de reacties te laten staan die deze kritiek op een zeer negatieve/sarcastische/neerbuigende toon brengen. Als zij niet tegen kritiek zouden kunnen zouden ze die reacties namelijk ook kunnen verwijderen. Dus ik zou zeggen het ga je goed, en ik geniet hier verder van de berichten en de positief kritische en constructieve reacties die daarop gegeven worden door anderen.

   Dat gezegd hebbende, ook ik heb vanavond genoten van de eerste echte sneeuw in Tilburg deze winter. Top berichtgeving op deze site en ik blijf het met veel plezier volgen!

 22. Wim schreef:

  Hier in Hardenberg voor het eerst mooie lantarenpaalsneeuw
  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2543540094.jpg

 23. Regen, we hebben wederom nog maar een keer doodsaaie regen, ben net per fiets thuisgekomen van een bezoek aan mijn ouders en ja hoor, mocht weer door de regen huiswaarts fietsen.
  En we hebben inmiddels ook wel voldoende regen gehad, getuige deze foto die ik vanmiddag maakte in de weilanden vlakbij.
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/6479151225.jpg[/img]

  Laat het maar heel snel zomer worden a.u.b. !!

 24. Leo schreef:

  LOL. Dank voor alle complimenten trouwens 🙂 maar ik ga mezelf er ook nog ééntje geven.
  Ultrasnel en zoals gezegd kort door de bocht kwam ik tot 10 centimeter ijs.
  De nieuwe winterplaza verwachting 😉

 25. snowfever schreef:

  Ik ga je inhoudelijke reacties wel missen Erwin. Jammer dat dit soort discussies zo de boventoon voeren. @hajo, dit doet echt afbreuk aan je site. Zonde!

 26. danisnow schreef:

  Is die pluim alleen voor noordoost Nederland?

 27. Ab schreef:

  GFS 18u laat de kou t/m 21jan gaan voor de LL waarna het hoog zakt naar het zuiden en de stroming weer zuidwest wordt met zachtere lucht richting de LL.
  Maar niet veel later in deze run rond 25/26jan wordt er wat WA naar het noorden gepompt door een ruggetje van het Azorenhoog en daardoor knakt de depressietrein wat af vanuit het westen en duikt er zowaar weer een laagje naar het zuiden toe over de Baltische Staten en dan vind het Azorenhoog verbinding met de Beer vanaf 26jan. Met dan weer een groot hogedrukgebied boven Rusland op de GFS kaarten van de pubrun en koude tot zeer koude lucht probeert weer naar west-Europa te trekken.
  Allemaal natuurlijk te ver weg en onbetrouwbaar gezien de termijn maar toch deze scenario laatste dagen steeds meer zien voorbij komen. 2012 achtig ?? Ook toen eind januari alsnog diepwinters 😉
  Hier die mooie voorpret kaart maar hecht er geen waarde aan gezien de termijn https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/7149156979.png

 28. Martijnski (Saalbach, 2016) schreef:

  Hey Hajo (en de rest)… hoe zit het? Laten we mensen zoals Erwin hier serieus anderen zo behandelen? Je weet dat ik hier graag lees maar dit gaat echt te ver. Schrijf je een hele leuke avond update, krijg je zo’n reactie van zo’n vervelende gast.

 29. Sytze schreef:

  Yesss al is het maar een beetje….net een sneeuwbuitje over Uden… Vervolgens een sneeuwbal bij mijn oudste zoon in zijn kamer geworpen….Enjoy….

 30. Sytze schreef:

  De regen heeft voor heerlijk sompige bossen gezorgd. Super zwaar bosbiken….heerlijk. Het weer geeft zoveel moois…

 31. Evert schreef:

  Hallo en het sneeuwt weer in winsum.

 32. Sytze schreef:

  @ALL: aub respect voor alles en iedereen. Laten we toasten op het altijd weer verrassende weer, op de boeiende weermannen, op de weermodellen met hun hick-ups, op ons allemaal….we bedoelen het goed…het komt soms wat onhandig uit de strot. Nooit weglopen, keep talking, keep smiling, keep respectimg, keep predicting, keep making misstakes, keep learning, keep laughing, keep loving….te weather…

 33. Wessel schreef:

  Hier in Bergschenhoek enkele buien met hagel/sneeuw gehad. Ligt her en der wat drap en de auto’s zijn wit. Laatste zal wel geweest zijn volgens de radar. Sneeuw btw ook lekker in Engeland.

  Jammer dat Erwin weg is…

 34. Beetje sneeuw in Turkije, Alpen verwaarloosbaar wanneer je dit ziet :

  https://www.facebook.com/turkiyegazetesi/posts/10153238478031825

  😮

 35. Nick (Afkoeling) schreef:

  Heerlijk bericht Leo!
  Ik denk dat Erwin zijn dag niet had.
  Misschien omdat het bij hem nogal tegen valt qua sneeuw.
  Zo’n dag hebben we allemaal weleens.
  Erwin, ff je toon matigen in zo’n situatie en tot 10 tellen voordat je op reactie plaatsen drukt.
  Het maakt mij geen moer uit, maar voor Leo is het niet echt leuk.
  Hij heeft het toch duidelijk omschreven en er een hoop tijd in gestoken.
  Ik zeg , zand erover en morgen weer nieuwe kaarten met nieuwe kansen

 36. Evert schreef:

  Ja sytze tis wat, jullie krijgen vast ook nog wel wat.En dan wij weer niks.

 37. Leo schreef:

  Ook in Engeland sneeuwt het lekker (H/T Wessel)! Viel me op de radar ook op, had ik verder gemist hoor. Gaat ons niet bereiken, stroming pal noordelijk nu. Maar desondanks weer mooi om te zien: als ik me niet vergis natte sneeuw over de Thames! (en regen boven zee)

  • Nick (Afkoeling) schreef:

   Jammer dat de noordzee niet 2 graden kouder is, anders had het er heel anders uitgezien voor het westen.
   Hier in Alpen alleen de auto’s wit.
   Pech gehad, volgende x beter.

 38. Roy schreef:

  Man man Leo wat schrijf je toch uitgebreide weerberichten! 🙂 Scherp gedailleerd en dus precies hoe ik ze wil lezen. Lekker zo thuis te komen na een lange reis. Ff off topic als het mag?: Ik vertrok vanmorgen uit Flaine en er reed een zwarte Golf met dakkoffer voor ons met Nederlands kenteken. Waar ik afdaalde op naar mijn idee de beste winterbanden ooit 😉 zag ik jou stoppen om iets onder Les Carroz je sneeuwkettingen weer te demonteren. 5 uur later stond ik op een parkeerplaats in Duitsland stom toevallig naast dezelfde zwarte golf geparkeerd! Jij was met vriendin? Begroette mij en ik vroeg me even later af of je misschien wel een reageerder/lezer bent! Zou kunnen toch?? Vond het wel een grappig idee.. 🙂

 39. Leo schreef:

  Wow. Nieuw Beerta.. En dat gewoon bij nog aardig wat wind (windkracht 3). Zal later nog wel eens uitleggen hoe dat komt 🙂

 40. Daniel schreef:

  Zit de wind in eenandere hoek dan verwacht?
  Ca 50-60% van NL nog steeds boven nul.

 41. Ab schreef:

  Waar de meeste modellen gister nog een verzachting lieten zien voor na 21jan zijn er een aantal toch weer drastisch bijgedraaid en laten het zowaar enkele dagen langer koud blijven (GFS 00z) of zelfs de gehele periode (GEM 00z)
  Alleen UKMO laat ie snelle verzachting nog zien vanaf 20jan.
  Hier de GFS pluim van 00z voor regio ZO 8 dagen vooruit en duidelijk de hoofdrun bovenin vanaf 21jan terwijl het merendeel van de leden t/m 23 januari koud laten blijven gezien ook het ENS gem. voor extra ijsdagen gaat. Nee nog steeds erg onzeker omtrent verlenging van de winter of niet https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/1805721134.gif

 42. Geert schreef:

  Gmorgen Bram…blij dat ik weer wakker word en weer leven mag. Heel leuk dat je namen opsomt en wat mensen groepeert en in hokjes plaatst. Komt de sfeer ook niet ten goede en is denki ik ook buiten de spelregels. Ik blijf dus ff inhoudelijk bij het weer dan. De opaalkust van Frankrijk en dus heel close met de Westvlaamse grens al een hdle tijd in de sneeuw. Zat dit ergens in de verwachtingen?

 43. Ab schreef:

  Ook hier in het Westland zowaar een dun laagje sneeuw bij een dalende tempr van eerder 3gr in de nacht naar nu 0,6gr rond 7:30u en zo te zien ontstaan er nog wat buien boven zee die hierheen lijken te komen vanuit het noorden bij een wind uit het NO kracht 4bft
  Toch een beetje winter 😉

 44. PChico schreef:

  Hier in Kampen zijn de straten wit en heeft het gras een witte sluier. Niet genoeg sneeuw gevallen om het gras echt te bedekken. Het is nog donker, maar het ziet er nu al goed uit. Ben benieuwd hoe het straks is als het zonnetje erbij komt. Straks kijken hoe het in Biddinghuizen langs het Veluwemeer is.

 45. Daniël (Langedijk NH) schreef:

  Buitenactiviteit dooft nu helemaal uit….

 46. Klaas schreef:

  Toch een klein laagje sneeuw hier 🙂

  Ps: Groningen morgen in de strenge vorst: http://buienradar.nl/EcmwfChart/?region=NL018&ecmwftype=12004&ctype=3

 47. Snowdreamer schreef:

  Updatetje gezien de omstandigheden vanwinterse perikelen.

 48. Jarno schreef:

  -3.7 hier nu.. Nice! Bijna dooi in groningen met pak sneeuw? Hoe kan dat?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.