DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Laatste winterdagje met nachtvorst in de Lage Landen

check ook eens

11 Reacties

 1. Geert schreef:

  Wandelingetje in de Hoge Venen vandaag…er ligt sneeuw 😉

 2. Geert schreef:

  Voor de fruittelers in Haspengouw en het Hageland stresserende nachten geweest de voorbije dagen!!

 3. Ralph schreef:

  Bedankt voor deze update Hajo, top!

 4. Hans schreef:

  Italië………… meeste gesloten, onbegrijpelijk want er ligt nog een bak sneeuw!! Afgelopen 24 uur lokaal 30 cm gevallen. Stelvio Paß sneeuwt het nu nog steeds………
  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/04/1555232161.jpeg[/img]

  • joke,riederalp schreef:

   Voor een handje vol mensen is het veel te duur om het open te houden.En omdat pasen zo laat is halen de meeste gebieden pasen niet.

  • Skiwi schreef:

   Inderdaad niet onbegrijpelijk: te weinig mensen die nog komen skiën maken dat het voor veel gebieden niet rendabel is om nog open te blijven.
   En bovendien werkt veel van het personeel met een seizoenscontract dat eindigt op een vastgelegde datum. Die contracten verlengen zou nog eens handenvol geld kosten.

   Wellicht zullen een aantal gebieden wel iets langer open houden in mei (als de condities dan ook nog goed zijn), puur omwille van de marketingwaarde

   • joke,riederalp schreef:

    Je moet bepaalde highlights hebben als gebied. Zermatt heeft de Matterhorn(en nog veel mee) en Riederalp heeft de Aletschgletscher.

 5. joke,riederalp schreef:

  Het lijkt erop dat vanaf donderdag hier de zon hevig gaat schijnen! Dat gaat vroeg opstaan worden met de paasdagen om nog te kunnen skien. We gaan het zien……

 6. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/04/1555235213.jpeg[/img]
  Nu lichte sneeuwval en zon, min 1 graden en wat wind

 7. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/04/1555310431.jpeg[/img]
  Vanochtend min 6, windstil en over 4 min gaan de liften open.Helemaal top!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.