Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Laatste mooie dagen kondigen zich aan met sneeuw vanaf dinsdag en voorjaar vanaf Pasen

check ook eens

25 Reacties

 1. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  ook een mooi en duidelijk berichtLeo,wel leuk zo 2 berichten 🙂
  Ecmwf lijkt mijn wat kouder dan gisteravond tot aan pasen en dan idd voorjaar

 2. Tim/hochkonig schreef:

  Jammer van de noordkant. Alles weer even fris wit met Pasen is wel fijn!

  Maar wel lekker zomerskien!

 3. SnowMil schreef:

  Bedankt voor je vroege bericht!
  Je hebt het over de zuidkant, maar vanuit de beelden lijkt dit vooral de Dolomieten en Balkan te treffen?? Hoe doen de Piemonte, Aosta en Franse Alpen daarin mee??

 4. Nico schreef:

  We blijven het volgen. Leuk zo 2 updates zaterdagmorgend. Vanmiddag en avond nog eentje? 🙂

 5. Marlies schreef:

  Ben ook benieuwd naar de Franse Alpen! Mooi openings plaatje, daar word je vrolijk van!!

 6. Jannes schreef:

  Hier een prachtige toegift uit het Montafon, waar momenteel droomcondities heersen. Beste weekend van het jaar aldus Jacco:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/27884431.jpg[/img]

 7. eric schreef:

  Wat een weertje vandaag in oostenrijk…… wordt weer een FANtastische dag….

 8. Frederic schreef:

  Wordt Pasen en Paasmaandag een dikke sneeuwdag in de Franse Alpen? Moest het zo zijn, dan krijg je van mij een liverapport 😉
  Hier de kaart:

 9. Frederic schreef:

  Ook in Val d’Isère lege pistes vandaag. Bizar eigenlijk. Met de Paasdagen zal dat wel anders zijn.

 10. Frederic schreef:

  En wat gedacht van deze met zicht op het Lago Maggiore. Ik weet wel niet precies waar dit beeld genomen is. Wie kan helpen?

 11. Asten (Harmelen) schreef:

  Dit jaar in tegenstelling tot andere jaren nu al ‘s middags terug vanuit Oostenrijk (vannacht om 4.45 uur vertrokken vanuit Hoch Krimml). Dit omdat we vorige week zaterdag ‘s ochtends om 10.00 uur een file tot voorbij Wörgl west zagen staan (23 km file) aan de Oostenrijkse kant.. Nu nog geen 10 minuten stilgestaan.. 😉

  Wellicht aan te raden voor degenen die op zaterdag vertrekken vanuit Oostenrijk en via Kufstein reizen om vroeg te vertrekken dus…

  Heerlijke week gehad met vanaf woensdag volop zon… Dinsdag was de ‘sneeuwdag’ met zo’n 5 cm sneeuw.. fan-tas-tische pistekwaliteit bij Hoch Krimml… beneden bij Königsleiten evenals bij Gerlos na 12.00 uur papperig. ‘s ochtends is het ook daar (nog) prima te doen maar dat zal deze week wel snel slechter worden. De zon brandt er onbarmhartig op de zuidkanten……..

  • eric schreef:

   Ik heb voor een omleidingsroute voor kufstein kiefersfelden gezorgd. Hebben al vele gebruik van gemaakt. Link vinden jullie vast wel.

   • Asten (Harmelen) schreef:

    Yep….zag dat een lezer ook had aangeraden om voor degenen die vanuit het Zillertal komen om via de Achensee te rijden ( je komt dan ter hoogte van Holzkirchen weer de snelweg richting Munchen op maar als het daar druk is wil je daar ook niet rijden… wel mooie omgeving trouwens !

 12. Joke,riederalp schreef:

  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/8404365922.jpeg Gezellige drukte boven aan de Moosfluh. Alleen onder aan de pistes een beetje zomerskien maar verder blijft de sneeuw wonderbaarlijk goed! Eigenlijk met deze omstandigheden zouden de liften s’morgens om 7 uur open moeten gaan!(net als de liften zomers in het zomerskigebied van Zermatt) Hoera volgend weekend begin zomertijd…… hebben we een uurtje extra speling!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.